The Malaysia Post

Lihat pertama Bleach: Thousand-Year Blood War

Perang Darah Seribu Tahun bahagian 2, Melanda Musim Panas ini

Butiran semula anime klasik, Bleach, akan diteruskan pada musim panas ini dengan keluaran cour keduanya. Pengedar Aniplex mengumumkan bahawa but semula baru-baru ini siri, Bleach: Thousand-Year Blood War, akan kembali untuk musim kedua pada Julai 2023, dan terdapat treler penggoda untuk membuktikannya.

Berdasarkan siri manga popular yang dicipta oleh Tite Kubo, Bleach mengisahkan seorang budak lelaki bernama Ichigo Kurosaki yang menggunakan kuasa Penuai Jiwa Pengganti. Sambil mengembangkan kuasanya, dia meneruskan pengembaraan yang fantastik ke dunia roh yang dikenali sebagai Soul Society kerana hidupnya semakin terjalin dengan konflik yang timbul di sana.

Baca Lagi | Piala AFF: Malaysia Tewas 3-0 Menentang Vietnam

Baca Lagi | Dalang Malaysia 2013 Singapore Penny Stocks Crash

Bleach pada asalnya dijalankan dari 2004 hingga 2012. Siri itu diakhiri dengan arka Shinigami Pengganti Hilang dan meninggalkan siri itu tanpa penghujung yang betul digambarkan dalam manga. Perang Darah Seribu Tahun diambil selepas peristiwa anime asal dan terus menyesuaikan arka penutup manga menjadi anime.

Pierro akan Mengendalikan Perang Darah Seribu Tahun

Perang Darah Seribu Tahun dikendalikan oleh Pierro, studio yang menganimasikan filem asal. Siri ini dijadualkan berlangsung selama empat kursus sepanjang satu tahun, dengan setiap bahagian terdiri daripada 12 hingga 13 episod. Perang Darah Seribu Tahun tersedia untuk distrim di Hulu sekarang.

Read Previous

Dalang Malaysia 2013 Singapore Penny Stocks Crash

Read Next

Adakah Siri Netflix Baharu Boleh Menjadikan Tenis Sama Popular dengan Formula 1?

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.