The Malaysia Post

Pada Hari Jadi, Rara Berharap Rara Terjejas Teruk

Calon Pakatan Harapan (PH) bagi parlimen Bentong, Syefura Othman, bercakap semasa kempen pilihan raya di Bentong, Pahang, 9 November 2022.

Bentong Young Syefura Othman Telah Mengalami Keguguran

Calon Pakatan Harapan bagi Bentong Young Syefura Othman berkata beliau mengalami keguguran dan kini sedang berehat di rumah.

Rara

Ahli politik yang juga dikenali sebagai Rara telah menyiarkan di Instagram untuk mengatakan dia pada mulanya ingin mengumumkan kehamilannya selepas pilihan raya umum ke-15, dengan gambar ujian kehamilannya di rumah.

“Hari ini, iaitu hari jadi saya yang ke-33, saya menerima berita sedih bahawa saya disahkan keguguran,” katanya, dalam catatan itu menyatakan kehamilannya kelihatan terbantut selepas enam minggu.

Dia kemudian mengucapkan terima kasih kepada mereka yang telah menghantar mesej sokongannya.

Terdahulu, rakan calon Bentong, Tan Sri Liow Tiong Lai, mengucapkan takziah kepada Rara dan suaminya berhubung berita itu.

Dia menjawab dengan mengucapkan terima kasih dan memohon maaf kerana tidak dapat bertemu dengannya semasa kempen hari ini, sambil menambah bahawa dia kini sedang berehat di rumah.

Baca Lagi | 10 Filem Terbaik Terbaik Untuk Ditonton di Netflix Malaysia 2022

Baca Lagi | Nak Kurus Dengan Cepat? Petua Disokong Sains Ini Boleh Membantu Anda Menurunkan Berat Badan Secara Mampan

About Mohammed Ibrahim

Mohammad Ibrahim adalah pembela kebenaran. Dia percaya bahawa penting untuk bersuara dan memperjuangkan perkara yang betul, tidak kira apa kosnya. Mohammad telah mendedikasikan hidupnya untuk memperjuangkan keadilan sosial dan mencipta masa depan yang lebih baik untuk semua. Beliau seorang penceramah yang berkuasa dan ahli strategi politik yang mahir.

Read Previous

Mengintip Rumah Paling Cantik di Malaysia

Read Next

Pengundi sudah muak dengan fitnah dan kad perkauman, Loke DAP memberi amaran kepada lawan ketika kempen PRU15 semakin panas

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.