The Malaysia Post

King Cole Memerintah sebagai Bar Jazz dan Wiski Terbesar di Malaysia

King Cole Jazz & Whisky Lounge Kini Dibuka

Berikut adalah berita baik untuk peminat jazz. Bar jazz dan wiski terbesar di Malaysia yang dipanggil King Cole Jazz & Whisky Lounge akhirnya telah dibuka.

Terletak di tingkat mezanin Hotel Avante di Petaling Jaya, King Cole telah membuka lembutnya baru-baru ini.

Premis itu, berkeluasan 11,000 kaki persegi, memberikan suasana yang selesa dan menarik. Ia menampilkan dalaman dalam reka bentuk kontemporari dengan bar yang bergaya, sofa mewah, karya seni yang unik dan ruang yang dikhaskan untuk persembahan intim.

Raja Cole

King Cole akan menjadi hos kepada persembahan secara langsung oleh penyanyi terkenal dan akan datang, termasuk penyanyi klasik berbakat Zgames.

Dijadualkan untuk menyanyikan sepenuh hati mereka pada hujung minggu ini ialah Clinton Jerome pada hari Jumaat (2 Disember) dan Chanelle pada hari Sabtu (3 Disember).

Terdiri daripada dua bilik VIP, ruang tamu yang luas dan bilik cerut peribadi, King Cole memancarkan suasana gaya British yang halus dan klasik.

Baca Lagi | Gunung Berapi Terbesar di Dunia Meletus di Hawaii

Baca Lagi | Atlet Yang Menjadi Berita Antarabangsa Pada 2021 & Menjelmakan Semangat ‘Malaysia Boleh’

Menawarkan jenama wiski terbaik.

Bar Bergaya

Di barnya, pelbagai jenis wiski premium dari seluruh dunia tersedia untuk dinikmati. Pelanggan boleh memilih daripada jenama seperti Arran Barrel Reserve, Jura, Mac-Talla Terra, Kavalan dan Tamnavulin.

Untuk melengkapkan wiski mereka, mereka boleh menikmati masakan bar istimewa seperti sate ayam, daging lembu pada daging lembu, nachos, bayi sotong dan ham pada sosej.

Sama ada anda ingin berehat dengan wiski yang lazat, menghisap cerut atau menikmati persembahan jazz yang meriah, King Cole boleh menjadi tempat untuk anda.

Read Previous

Atlet Yang Menjadi Berita Antarabangsa Pada 2021 & Menjelmakan Semangat ‘Malaysia Boleh’

Read Next

Kepelbagaian Kerajaan Perpaduan akan Meneutralkan Risiko Pembangkang Seluruh Melayu

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.