The Malaysia Post

Bagaimana Untuk Melihat Cerita Instagram Tanpa Nama?

Cara Melihat Cerita Instagram Tanpa Nama pada PC, Android dan iPhone

Instagram ialah platform media sosial yang sedang trend yang telah menarik minat ramai orang. Sekali-sekala, Instagram melancarkan ciri baharunya untuk menjadikan forum lebih menyeronokkan dan interaktif. Sebelum ini Instagram pernah menjadi platform perkongsian gambar, tetapi kini, anda juga boleh mencipta cerita.

Sesetengah orang mahu melihat cerita orang lain sambil kekal tanpa nama. Ia boleh melindungi privasi anda, tetapi anda tidak boleh menyembunyikan identiti anda. Jadi, bagaimana untuk melihat cerita Instagram tanpa nama pada PC, Android dan iPhone?

Terdapat banyak apl yang muncul yang boleh membantu anda mencapai matlamat anda. Artikel ini akan memberitahu anda tentang tiga apl untuk menonton cerita Instagram tanpa nama melalui Android, iOS dan PC.

Bahagian 1: Lihat Cerita Instagram Tanpa Nama pada PC

Adakah anda menggunakan PC untuk mengakses akaun media sosial dan ingin melihat cerita Instagram tanpa nama? Jangan risau. Kami mempunyai penonton cerita Instagram yang sangat baik untuk anda.

Insta Stories ialah salah satu apl terbaik yang tersedia yang membolehkan anda menonton cerita, siaran dan kehidupan orang lain tanpa mendedahkan identiti anda. Anda tidak perlu log masuk ke akaun anda.

Apa yang anda perlu lakukan ialah membuka tapak dan menonton cerita Instagram tanpa nama. Di samping itu, anda juga boleh memuat turun cerita ke PC anda untuk tontonan kemudian. Dan kerana tiada had, anda boleh memuat turun atau melihat banyak video melalui pemapar cerita Instagram ini. Mari lihat ciri utamanya:

  • Muat turun cerita dan secara langsung pada PC anda
  • Kekal 100% tanpa nama
  • Lihat tanpa akaun

Ia adalah aplikasi percuma dan 100% boleh dipercayai. Selain itu, antara muka adalah intuitif dan mesra pengguna. Berikut ialah panduan langkah demi langkah untuk melihat cerita Instagram tanpa nama.

Langkah 1: Lawati laman web cerita Insta

Lawati laman web cerita Insta dan tulis pautan di ruang yang diberikan.

Langkah 2: Masukkan butiran yang diperlukan

Tambahkan nama pengguna, e-mel, dsb., untuk melihat cerita orang secara awanama. Anda tidak perlu log masuk ke akaun Instagram anda. Cerita akan muncul di sebelah anda.

Langkah 3: Lihat Cerita Instagram tanpa nama:

Apabila cerita telah muncul di hadapan anda; klik padanya untuk mendapatkan paparan skrin penuh. Anda juga boleh memuat turun dari Butang Muat Turun di bawah seperti yang dilihat dalam gambar.

Bahagian 2: Tonton Cerita Instagram Tanpa Nama pada Android

Separuh daripada dunia terbelah antara kecemerlangan Android dan iOS. Walau bagaimanapun, kami mempunyai apl yang sesuai untuk semua pencinta Android menonton cerita sesiapa sahaja tanpa nama. Cerita tanpa nama ialah salah satu apl yang disukai dan dipercayai oleh kebanyakan orang. Ia mengesahkan pengguna bahawa privasi mereka dilindungi dan aplikasi yang diperakui untuk dimuat turun melalui Google PlayA. Beberapa ciri dalam apl menjadikannya pilihan utama pengguna untuk melihat cerita Instagram tanpa nama. Berikut adalah beberapa:

  • Tiada pemindahan data privasi
  • Tonton cerita sesiapa sahaja
  • Simpan gulungan dan video

Baca Lagi | 8 Faedah Terbaik Bekerja di Malaysia

Baca Lagi | Bagaimana untuk menjadi Viral di TikTok

Apl cerita Tanpa Nama tersedia di Gedung Play dan sangat mudah digunakan. Anda boleh menyembunyikan identiti anda dan tidak mungkin maklumat peribadi anda akan dipindahkan kepada sesiapa sahaja. Salah satu perkara terbaik tentang apl ini ialah menyimpan kekili dan video tanpa mendedahkan identiti anda.

Bagaimana untuk muat turun?

Anda boleh mencari apl cerita Tanpa Nama di gedung Play dan memuat turunnya pada telefon anda. Selepas pemasangan, anda boleh membuka aplikasi dan menyemak sebarang virus sebelum melaksanakan proses tersebut. Dan selepas memuat turun apl cerita Tanpa Nama pada telefon anda, anda boleh log masuk ke ID anda dan melihat cerita orang tanpa mereka ketahui.

Bagaimana untuk menggunakannya?

Langkah 1: Masukkan Nama Pengguna

Setelah anda memuat turun aplikasi, taipkan nama pengguna untuk melihat profil.

Langkah 2: Cari Cerita

Selepas profil muncul, bukanya dan cerita akan muncul di bahagian atas.

Langkah 3: Tonton Cerita Instagram Tanpa Nama

Klik pada cerita dan muat turun dengan butang dari bahagian bawah sebelah kanan.

Bahagian 3: Lihat Cerita Instagram tanpa Mereka Mengetahui pada iPhone

Walaupun anda pengguna iOS, anda boleh melihat cerita Instagram tanpa nama dengan menggunakan pemapar cerita Instagram yang cekap. Apl Storized ialah satu aplikasi sedemikian yang membolehkan anda menyembunyikan identiti anda sepenuhnya. Melalui aplikasi ini, anda juga boleh melihat gambar profil dalam kualiti HD.

Penonton cerita Instagram ini tidak memerlukan pengguna untuk log masuk ke akaunnya tetapi aplikasi mesti dimuat turun ke peranti. Walau bagaimanapun, ia adalah sangat mudah untuk digunakan dan juga membolehkan pengguna menyimpan cerita ke peranti mereka.

Aplikasi storized kini tersedia untuk melihat cerita Instagram tanpa nama hanya untuk akaun awam. Untuk akaun peribadi, anda hanya boleh melihat gambar profil HD.

Berikut ialah panduan untuk anda menonton cerita Instagram tanpa nama melalui aplikasi Storized:

Langkah 1: pergi ke App store

Anda boleh memuat turun aplikasi menggunakan gedung aplikasi Apple. Klik pada butang muat turun untuk memulakan proses.

Langkah 2: Pilih pakej

Aplikasi Storized tidak tersedia secara percuma; oleh itu, anda memilih langganan mingguan, bulanan atau tahunan.

Langkah 3: Masukkan butiran Nama pengguna

Selepas memuat turun, anda boleh memasukkan butiran akaun anda untuk mula melihat cerita orang secara awanama.

Adakah alat Instagram Story Viewer benar-benar berfungsi?

Kadangkala kami ingin melihat cerita Instagram tanpa nama dan menyembunyikan identiti kami. Terima kasih kepada inovasi teknologi dan kemunculan alat pemapar cerita Instagram, ini telah menjadi mungkin.

Semasa anda mencari di internet, anda akan menemui banyak alatan yang mendakwa dapat membantu pengguna menonton cerita Instagram tanpa nama. Walau bagaimanapun, tidak semuanya adalah sahih dan boleh dipercayai. Untuk membantu anda, kami telah memilih alat terbaik. Sama ada anda menggunakan PC, Android atau peranti iOS, kami sedia membantu anda.

Dengan semua aplikasi ini, anda boleh cuba melihat cerita Instagram tanpa nama tanpa log masuk ke akaun anda. Penonton cerita Instagram yang betul bukan sahaja membenarkan anda melihat cerita Instagram tanpa nama, ia juga membolehkan anda memuat turun cerita.

Read Previous

Bagaimana untuk menjadi Viral di TikTok

Read Next

9 Cara Mengatasi Ketagihan Mudah Alih

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.