The Malaysia Post

24 Kod Penipuan Mudah Alih PUBG 2022

24 Kod Penipuan Mudah Alih PUBG Terbaik untuk Android/iPhone 2022

PUBG adalah salah satu permainan yang paling banyak dimainkan hari ini. Ia adalah permainan aksi yang sangat popular di kalangan anak muda. Dalam artikel ini, kami akan membimbing anda mengenai kod cheat mudah alih PUBG.

Kod cheat untuk PUBG ialah satu-satunya cara terbaik untuk membuka kunci pembelian dalam aplikasi secara percuma, sky hack, speed hack, wallhack, UC hack dan banyak lagi. Dengan bantuan ini, anda akan dapat membuka kunci wang tunai yang tidak diketahui secara percuma. Bahagian yang terbaik ialah anda tidak perlu memuat turun apa-apa pada peranti anda; dengan itu, anda selamat.

Skyhack, Skrip Recoil dan Hack Wang Tanpa Had

Kami ada untuk anda senarai yang mengandungi penipuan dan penggodaman permainan untuk pelbagai platform. Penipuan yang tersedia di sini semuanya bermakna generik ia boleh berfungsi pada mana-mana platform untuk mudah alih PUBG. Untuk selamat, anda mesti sentiasa menggunakan platform khusus anda untuk menipu. Sama ada anda pengguna Ios atau pengguna android, anda mesti sentiasa menggunakan platform tertentu. Titik permulaan terbaik ialah anda bermula dengan wang tunai yang tidak diketahui terlebih dahulu.

Senarai Kod Penipuan Mudah Alih PUBG (2022 Dikemas Kini)
Penipuan yang tersedia untuk PUBG adalah seperti di bawah:

600 Tunai Tidak Diketahui: kod menipu: 9LRELXGHYJN6
180 Tunai Tidak Diketahui: kod menipu: VLJUSTX5PA0
60 Tunai Tidak Diketahui: kod menipu: NT60SY597K
1500 Tunai Tidak Diketahui: kod menipu: JJ2SSHPSHA
3000 Tunai Tidak Diketahui: kod menipu: QRKLIELDWLNG
6000 Tunai Tidak Diketahui: kod menipu: YKYLANZHEP
kuali: kod menipu: C01YKJHCDQVC
Item tidak diketahui: kod menipu: LFJOGJGETUR5

Di mana Kod Cheat ini akan Berfungsi

Penipuan yang disebutkan di atas adalah generik dan boleh berfungsi untuk semua platform. Walau bagaimanapun, terdapat penipuan khusus untuk platform tertentu juga. Anda mesti mencuba penipuan tertentu dahulu, dan jika berlaku kesilapan atau ia tidak berfungsi dengan betul maka anda boleh mencuba yang generik.

Untuk ini anda perlu menggunakan bahagian android dan iOS jadi jika permainan anda tersedia untuk windows phone maka anda perlu menggunakan senarai peranti lain untuk menipu mudah alih PUBG.

Kod Penipuan Mudah Alih PUBG untuk PC dan Tablet:

600 Tunai Tidak Diketahui – kod menipu: 13XJSV27SBF
180 Tunai Tidak Diketahui – kod menipu: PXBQTYSMYS
60 Tunai Tidak Diketahui – kod menipu: 3P99EBE9G450
1500 Tunai Tidak Diketahui – kod menipu: EAFUXRTA463O
3000 Tunai Tidak Diketahui – kod menipu: WTPGWS4LQM2
6000 Tunai Tidak Diketahui – kod menipu: QK45IG908WKR
pan – kod tipu: PSLNFU2df3OD
Item tidak diketahui – kod tipu: U4OvxVSTCKLU

8 Kod Penipuan PUBG Baharu untuk Android untuk Wallhack, Aimbot dan Tunai Tanpa Had (UC)

600 Tunai Tidak Diketahui – kod menipu: JDGIVGDZ6YOD
180 Tunai Tidak Diketahui – kod menipu: 8T2AEQTGWJ4J
60 Tunai Tidak Diketahui – kod menipu: DSE4PAJIFFKB
1500 Tunai Tidak Diketahui – kod menipu: 5F0HZFEFG2O
3000 Tunai Tidak Diketahui – kod menipu: NIAGXYDVBNPG
6000 Tunai Tidak Diketahui – kod menipu: I727SAQI79BE
pan – kod tipu: SDVRVFFWUZ7
Item tidak diketahui – kod menipu: MJYA10DGBPF

Pengguna selalunya mendapatkan wang tunai yang tidak diketahui kerana ia merupakan pembelian dalam apl pertama dan merupakan penipuan yang paling banyak digunakan untuk mudah alih PUBG.

Mengapa Kod Penipuan ini adalah yang terbaik dan Selamat untuk digunakan – Anti Larangan
Kami membawakan untuk anda penipuan terbaik dan bertujuan untuk membuat pengalaman dalam talian yang terbaik untuk setiap pemain. Marilah kami menggunakan penipuan dan nikmati PUBG. Untuk menggunakan cheat sebagai:

 • Anda tidak perlu memuat turun apa-apa
 • Ini tidak memerlukan sebarang pengesahan manusia
 • Penipuan yang tersedia adalah dalam talian sepenuhnya
 • Anda boleh memilih secara percuma mana-mana item mudah alih PUBG berbayar
 • Anda tidak diminta untuk mengubah suai telefon bimbit anda dalam apa jua cara
 • Ia sangat selamat digunakan
 • Ia tidak mempunyai sebarang larangan
 • Ini adalah enjin penipu dalam talian yang pertama sekali
 • Panduan ini mudah digunakan.
 • Cara Menggodam PUBG Mudah Alih (Aimbot, Wallhack, Skyhack, Kod Menipu)

Kod Penipuan Skrip Recoil Mudah Alih PUBG

Hampir semua senjata PUBG membawa sedikit mundur. Anda mesti tahu cara mengawal atau menetapkan semula dengan melaksanakan sedikit kelewatan antara tangkapan. Oleh itu, ramai pengguna pergi untuk memuat turun skrip atau makro yang digunakan untuk menguruskan mundur secara automatik.

Dalam hal ini, apa yang mereka perlu lakukan ialah menekan butang api dan tidak perlu melaraskan tetikus mereka untuk menjelaskan kemunduran, dan skrip akan melakukannya untuk mereka, dan setiap pendek akan pergi mengikut ke mana mereka mahu. jadilah.

Ini sememangnya bukan penggodaman matlamat kerana ia tidak mengunci sasaran. Namun, ia datang dengan banyak faedah dalam pergaduhan. Walau bagaimanapun, ini adalah sangat sukar untuk dicari dan dikesan kerana ini boleh menjadi sesiapa yang telah menguasai senjata tertentu berundur.

Baca Lagi | Kejohanan Golf Pelancongan Johor 2022 Menarik 160 Pemain

Baca Lagi | Angelina Jolie Berundur sebagai Duta Pelarian PBB

Kod Penipuan Mudah Alih PUBG untuk Speed Hack dan Skyhack

Godam kelajuan mudah alih PUBG menghiburkan untuk disaksikan dan biasanya dianggap sebagai pilihan yang kurang merosakkan. Dengan bantuan ini, pemain boleh pergi dari satu sisi ke sisi lain peta dengan cepat dalam beberapa saat, sekali gus memberikan pemain peningkatan kelajuan yang besar. Dengan ini, anda boleh berlari dan mengalahkan mana-mana pemain yang anda lihat. Penggunaan sebenar ini lebih terhad daripada penggodaman bertujuan. Dalam hal ini penggodam menjadi kelihatan, jadi ini bagus hanya untuk beberapa permainan sebelum mereka diharamkan. Pada peringkat kemudian, mereka membuat mereka tergelincir menjadi biru dan mati secara tidak sengaja.

Lebih banyak Kod Cheat akan datang

Terdapat beberapa penipuan mudah alih PUBG yang lain juga. Salah satu yang paling biasa ialah rompakan dengan bantuan yang mana pemain boleh mengambil segala-galanya pada longgokan rampasan dan melengkapkan item yang mereka perlukan secara automatik dalam beberapa saat.

Walau bagaimanapun, ini tidak begitu berguna kerana semua orang melihatnya kerana ramai pemain yang layak boleh melakukan ini dengan bantuan teknik rampasan seret. Sesetengah pemain mengadu mengenai suis lag yang berfungsi yang direka untuk membuat pemain lain ketinggalan dalam permainan sekali gus memberi kelebihan kepada penggodam.

Penggodaman khusus membolehkan pemain menggunakan kenderaan terbang untuk melakukan perjalanan dengan pantas. Terdapat juga cheat yang hebat yang memberikan pemain lengan boleh dipanjangkan dengan badan tertutup sepenuhnya, dalam ini pemain boleh dengan mudah menjangkau langit dan menembak. Walaupun, yang ini nampaknya hilang sejak kebelakangan ini.

Bagaimana untuk tidak diharamkan semasa Menipu dalam PUBG Mobile

Jika anda pernah terserempak dengan penipu dalam PUBG, maka anda sentiasa mempunyai butang laporan lama yang besar di skrin kematian yang boleh anda gunakan.

PUBG Corporation pandai mengharamkan penggodam, dan dengan bantuan ini, mana-mana penggodam yang anda laporkan tidak akan berada di sana lagi. Ini, bagaimanapun, tidak merosakkan permainan yang anda mainkan tetapi mungkin menyelamatkan permainan orang lain. Anda mesti sentiasa menekan butang laporan jika anda terjumpa mana-mana penipu.

PUBG juga mempunyai sistem anti-penipuan yang boleh mengesan penggodaman yang diketahui dan mengharamkan pemain secara automatik. PUBG Corporation memastikan ia dikemas kini dengan semua penggodaman yang diketahui.

Bagaimana untuk menggunakan Kod Cheat dalam PUBG Mobile?

Pada langkah pertama, lancarkan PUBG seperti biasa.
Biarkan semua standard tetapan tidak mengubah sebarang tetapan, mulakan permainan battle royale.
Sekarang, apabila anda telah melompat keluar dari pesawat dan mendarat, jangan ambil sebarang senjata dan masukkan kod cheat di atas.
Tahniah kod cheat kini diaktifkan.
Nota: Kod menipu di atas hanya untuk tujuan pendidikan dan maklumat.

Cheats Kemas Kini Ulang Tahun Ke-2 PUBG

PUBG mengumumkan kemas kini Ulang Tahun ke-2 kepada peminatnya baru-baru ini. Kemas kini ini membawa ciri dan perubahan baharu termasuk:

 • Senapang patah DBS
 • Mod Artik
 • Mod arked
 • Ulangan Kematian
 • Royale Pass Musim 12
 • Taman hiburan

Ramai pemain telah meminta kod cheat ulang tahun ke-2 PUBG. Kami telah mencipta beberapa untuk anda hanya sertai permainan dan taip yang berikut:

 • Senapang patah DBS tanpa airdrop – Kod Cheat: THXGBCMT77BGX
 • Kesihatan Tanpa Had Mod Artik – Kod Penipu: ARCTHUJBTXSYUNL
 • Mod Arked/Token Tanpa Had Taman Hiburan – Kod Menipu: BGXBFGYSUPLKHS
 • PUBG Monster Truck – Kod Penipu: BLXMONTYSJRUNX

Beritahu saya dalam ulasan jika anda menghadapi masalah dalam mengaktifkan ini, saya dengan senang hati akan membantu.

Lebih banyak tutorial:

Bagaimana untuk Dual-Boot PrimeOS dengan Windows 10 untuk Main PUBG pada PC secara Percuma
Top 10 Apl Penggodaman Android Terbaik
Muat Turun Percuma Emulator PS Vita

Adakah anda tahu lebih banyak Kod Cheat?

Ini ialah senarai terbaik kod cheat mudah alih PUBG yang anda akan dapati di web. Gunakannya mengikut platform khusus anda dan nikmati permainan anda. Kod cheat yang disenaraikan di atas berfungsi pada Android dan iPhone. Mereka akan memberikan anda hacks yang berbeza seperti Wallhack, sky hack, speed hack dan wang tunai tanpa had.

Read Previous

Pejuang Sahkan Dr M Letak Jawatan Pengerusi Parti

Read Next

Bandar Termurah di Malaysia untuk Didiami

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.