The Malaysia Post

10 Apl Pembayaran Sah Terbaik Melalui Gcash 2022

Kuasa Aplikasi Gcash

Di Filipina, hanya segelintir apl dalam talian yang menawarkan kaedah yang boleh dipercayai untuk menerima Gcash. Agak jarang apl membuat tuntutan sedemikian, tetapi dalam praktiknya, apl itu sebenarnya jarang membayar dalam Gcash. Pada dasarnya, banyak program palsu boleh didapati di web. Oleh itu, mengingati perkara itu, kami telah menemui beberapa apl berbayar yang sah melalui Gcash di Filipina dan beberapa negara lain.

Anda telah menemui tempat yang betul jika anda seorang warga Filipina yang mencari beberapa apl menjana wang sebenar. Artikel ini akan memberi tumpuan semata-mata pada apl yang sah dan membayar wang yang boleh digunakan oleh warga Filipina. Selain itu, ini adalah permainan Gcash mendapatkan wang permohonan yang sah!

Sama ada anda berada di antara pekerjaan atau hanya ingin menambah apa yang anda buat sekarang, memulakan perniagaan sampingan ialah cara terbaik untuk meningkatkan pendapatan anda. Walaupun menyelesaikan tugas menggunakan apl tidak akan menjadikan anda kaya dalam sekelip mata, anda mungkin boleh menjana wang tambahan setiap bulan jika anda bekerja.

Di bawah ialah 10 apl pembayaran sah teratas melalui Gcash 2022:

1) BuzzBreak

Pertama dalam senarai apl berbayar yang sah melalui Gcash ialah BuzzBreak.

Ia adalah aplikasi mudah alih yang, selain memberi anda peluang untuk memenangi wang sebenar melalui GCash, memberikan anda berita dan video yang menarik. Membaca artikel dan menonton video kedua-duanya akan memberi anda mata, yang kemudiannya boleh ditukar serta-merta kepada Peso Filipina dan dikeluarkan menggunakan GCash. Mata boleh ditebus dengan wang tunai pada bila-bila masa.

Untuk mengeluarkan wang daripada dompet BuzzBreak anda, navigasi ke bahagian “Dompet”, pilih “Keluar Tunai” daripada menu lungsur, pilih kaedah pembayaran, masukkan amaun yang ingin anda keluarkan, dan kemudian klik butang “KELUAR TUNAI” . BuzzBreak ialah cara sebenar untuk menjana wang dalam talian, walaupun mungkin mengambil sedikit masa sebelum anda mencapai tahap kejayaan kewangan yang anda cari. Selain itu, anda boleh mengeluarkan wang tunai di lokasi P1 menggunakan GCash, yang bersamaan dengan 2000 mata.

2) Panel TGM Filipina

TGM Panel Philippines ialah salah satu permainan Gcash memperoleh wang yang sah yang, pada dasarnya, memberi ganjaran kepada anda secara kewangan untuk maklum balas yang anda berikan mengenai pelbagai produk yang telah anda cuba. Untuk mendapatkan wang di Filipina, anda hanya perlu mencuba pelbagai perkara, kemudian sama ada menulis ulasan mengenainya atau menjawab soalan yang berkaitan dengan jenama tertentu produk tersebut. Hakikat bahawa aplikasi ini juga boleh digunakan di beberapa negara lain sudah pasti perkara terbaik mengenainya.

3) SnippetMedia

SnippetMedia ialah salah satu aplikasi berbayar yang sah melalui Gcash yang tersedia tanpa kos dan memberikan anda berita terkini serta kisah menarik dari seluruh dunia. Ia adalah aplikasi yang agak serupa dengan BuzzBreak, yang mana anda mendapat mata untuk melakukan perkara seperti menonton video dan membaca berita. Sebagai ganjaran untuk menyelesaikan setiap kerja, anda akan menerima beberapa Kaching, yang pada tengah malam waktu tempatan akan ditukar kepada Peso secara automatik.

Pendapatan daripada SnippetMedia boleh ditunaikan menggunakan sama ada coins.ph atau GCash. Satu Peso Filipina boleh ditunaikan menggunakan coins.ph, manakala lima Peso Filipina boleh ditunaikan menggunakan GCash.

Sesetengah pengguna telah melaporkan bahawa masa keluar tunai untuk SnippetMedia ialah pada pukul enam petang waktu Filipina. Selain itu, anda layak mendapat anugerah unik jika anda membaca lapan artikel setiap hari. Anda layak menerima pembayaran selepas 7 hari, P5 selepas 14 hari dan P10 selepas 30 hari menunggu.

4) Masa tinjauan

Surveytime bukan aplikasi mudah alih sebaliknya tapak web yang dioptimumkan untuk digunakan pada peranti mudah alih yang merupakan aplikasi berbayar yang sah melalui Gcash. Ia boleh diakses di setiap rantau di dunia dan menawarkan bayaran sebanyak 1 USD untuk melengkapkan tinjauan.

Apa yang anda perlukan ialah mendaftar untuk Surveytime. Buat akaun untuk diri sendiri, dan kemudian mula menjawab soalan dalam tinjauan berdasarkan topik yang paling menarik minat anda. Pilih daripada antara banyak peluang berbeza yang boleh diakses untuk memenuhi kepentingan setiap individu. Menggunakan akaun PayPal anda, anda boleh membuat pengeluaran wang.

5) SweatCoin

Jika anda menggunakan program sah jana pendapatan Gcash yang hebat yang menukar kiraan langkah harian anda kepada wang digital, maka aplikasi pembayaran yang sah melalui Gcash untuk anda dipanggil Sweatcoin.

Anda akan memperoleh 95 Sweatcoin untuk setiap 1000 langkah yang anda ambil. Mengumpul Sweatcoin ini dan menukarkannya kepada baucar PayPal adalah pilihan untuk semua orang yang berminat untuk menggunakan Sweatcoin. Pengguna juga boleh menjual barangan mereka di pasaran kepada pengguna lain sebagai pertukaran untuk pampasan kewangan.

Baca Lagi | Rock The World Music Festival Dijenamakan ‘The Worst Fest Ever’

Baca Lagi | Kerajaan Johor Cadang Hidupkan Program MM2H

6) Clickworker

Apl Clickworker boleh dimuat turun secara percuma daripada Google Play Store dan Apple App Store. Antara muka pengguna apl adalah mudah, dan sebagai pertukaran untuk melakukan tugas mudah seperti memuat naik foto dan video, pengguna mendapat pampasan dengan Euro.

Program Clickworker ialah aplikasi sah mendapatkan wang Gcash yang dikatakan telah menghasilkan pengumpulan sejumlah besar kekayaan untuk sejumlah besar pengguna.

7) Pengaruh Toluna

Toluna juga merupakan aplikasi berbayar yang sah melalui Gcash yang boleh dimuat turun secara percuma pada platform mudah alih yang disokong. Ia adalah aplikasi yang membolehkan pengguna memperoleh mata tunai dengan mengambil bahagian dalam tinjauan ringkas tentang pelbagai barangan dan perkhidmatan, yang mana mereka diberi ganjaran dengan melengkapkan tinjauan. Di Filipina, anda boleh menukar mata wang ini dengan kad hadiah Amazon atau membayar sesuatu dengan PayPal.

8) Snapcart

Kaedah baharu untuk menjana wang dalam bentuk pulangan tunai boleh didapati melalui Snapcart. Pengguna apl ini tidak perlu melakukan sebarang tinjauan, menonton atau memuat naik imej atau video, atau melakukan apa-apa kerja susah payah lain, berbeza dengan pengguna apl lain yang diterangkan di atas. Satu-satunya perkara yang tinggal untuk anda lakukan ialah pergi membeli-belah, ambil gambar resit anda menggunakan telefon pintar anda, dan kemudian muat naiknya menggunakan Snapcart.

Selepas itu, ia akan berfungsi serta-merta pada perkara yang anda beli, dan dalam masa beberapa minit, ia akan memberikan anda pulangan tunai sebagai ganjaran. Snapcart ialah tapak web perbandingan beli-belah dan pemasaran yang mengumpulkan maklumat tentang pelbagai jenis barangan.

Mereka memberikan sebahagian daripada hasil yang dijana daripada penjualan produk yang mereka pasarkan kepada pelanggan. Aplikasi yang sah dengan sistem pembayaran ini hanya boleh didapati di Indonesia dan Filipina; ia tidak terdapat di tempat lain.

9) Lebah jalanan

Apl berbayar yang sah melalui Gcash yang dikenali sebagai Streetbees membantu syarikat mendapatkan pemahaman yang lebih baik tentang pendapat pengguna tentang tawaran mereka. Setiap orang yang menggunakan Streetbees dikehendaki memilih cerita dan mula menjawab soalan yang mereka ajukan kepada anda tentang produk tertentu. Ambil gambar semua jenis aiskrim yang ditawarkan, contohnya.

Streebees mungkin atau mungkin tidak membayar anda untuk semakan yang anda serahkan bergantung pada respons yang anda berikan. Aplikasi ini mengandungi beberapa cerpen atau pekerjaan yang pengguna boleh selesaikan dalam masa beberapa minit untuk mendapatkan wang yang sah sebagai balasan. Tugas dan cerita ini berbeza-beza panjangnya.

10) Kumu

Satu lagi aplikasi berbayar yang sah melalui Gcash di Filipina yang membayar wang sebenar dipanggil Kumu. Perisian Gcash earn money legit memberi pengguna peluang untuk menjana wang dengan menstrim atau mencipta bahan untuk dikongsi dengan pengguna lain.

Cara utama pengguna boleh menjana wang dengan program ini, sama seperti tapak web dan apl penstriman video lain, adalah dengan membuat sumbangan hadiah maya dalam bentuk mata wang dalam apl. Mata wang ini akhirnya boleh ditebus untuk nilai monetari. Di samping itu, pengguna berpeluang memenangi hadiah wang tunai yang banyak dengan mengambil bahagian dalam pelbagai program kuiz aplikasi.

Read Previous

Kerajaan Johor Cadang Hidupkan Program MM2H

Read Next

10 Pengaruh Terbaik di Malaysia pada tahun 2022

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.