The Malaysia Post

Tempat Menonton Musim Penuh ‘The Last of Us’

Yang terakhir antara kita

Dan 2023 adalah perniagaan seperti biasa untuk HBO, kerana The Last of Us ialah rancangan popular terbaharu rangkaian itu. Dalam The Last of Us, dunia telah menjadi mangsa jangkitan Cordyceps, mengakibatkan wabak global yang membawa maut. Joel (The Mandalorian’s Pedro Pascal), seorang penyeludup di A.S. pasca-apokaliptik, ditugaskan untuk mengangkut seorang gadis remaja bernama Ellie (Bella Ramsey dari Game of Thrones), yang mungkin memegang kunci untuk mengalahkan jangkitan. Dengan pujian kritis yang meluas dan penilaian besar-besaran, The Last of Us menjadi salah satu rancangan paling popular HBO sepanjang masa.

Adakah persembahan jenis ini menarik minat anda? Jika ya, tatal di bawah untuk mengetahui tempat untuk menonton episod 7 The Last of Us secara percuma.

Cara menonton The Last of Us secara percuma

Mahu menonton rancangan itu adakah semua orang bercakap tentang percuma? Anda boleh … baik, episod pertama, sekurang-kurangnya. HBO Max telah menjadikan episod perintis siri hit tersedia kepada semua orang, walaupun anda tidak mempunyai langganan kepada penstrim.

Baca Lagi | Zambry Tarik Diri daripada Peraduan Naib Presiden Umno

Baca Lagi | Agensi AS mengatakan Covid Berkemungkinan Muncul daripada China Lab Leak

Bagaimana untuk menonton episod 7 The Last of Us secara percuma

Adakah anda sudah menonton episod pertama dan mahu menonton episod terbaru secara percuma juga? Anda bertuah! Anda boleh menonton The Last of Us episod 7 secara percuma dengan mendaftar untuk percubaan 7 hari percuma HBO Max melalui Amazon Prime.

Cara menonton The Last of Us di HBO Max

HBO Max ialah salah satu perkhidmatan penstriman teratas yang tersedia. The Last of Us dengan cepat menjadi popular untuk HBO, menyertai kejayaan siri baru-baru ini seperti House of the Dragon, Succession, dan Winning Time. Rancangan warisan seperti Boardwalk Empire, Game of Thrones, The Wire dan The Sopranos juga tersedia untuk ditonton dalam perkhidmatan tersebut. Anda juga boleh tersesat di perpustakaan filem dengan pilihan filem yang hebat, daripada filem blockbuster seperti The Batman hingga drama terkenal klasik seperti The Verdict.

Bilakah penstriman untuk pelanggan?

Enam episod pertama The Last of Us kini distrim di HBO Max. Episod baharu disiarkan di HBO dan HBO Max pada pukul 9 malam. ET pada malam Ahad. Episod 7, Left Behind, ditetapkan untuk disiarkan dalam masa kurang sejam.

Read Previous

Agensi AS mengatakan Covid Berkemungkinan Muncul daripada China Lab Leak

Read Next

10 Sebab Bagus Mengapa Adalah Idea Baik Untuk Kerap Tukar Kerja

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.