The Malaysia Post

Tanda Zodiak Teratas pada 2023

Zodiak Cina

Menurut astrologi Cina, beberapa tanda zodiak Cina ditakdirkan untuk nasib baik. 2023 ialah Tahun Arnab. Beberapa tanda zodiak akan menjadi sangat bertuah untuk tahun yang akan datang. 10 yang paling bertuah adalah seperti berikut:

1. Ular

Terdapat pepatah Cina: sembilan daripada sepuluh orang yang dilahirkan pada Tahun Ular akan mempunyai kehidupan yang kaya, yang bermaksud ular adalah tanda zodiak yang sangat bertuah.

Ular ialah haiwan yang membingungkan antara 12 tanda zodiak Cina. Mereka suka bekerja bersendirian dan selalu berdiam diri.
Orang yang dilahirkan pada tahun ular sangat baik dan berkebolehan. Apa sahaja yang mereka lakukan, mereka berazam untuk mencapai matlamat mereka.

Orang ular sentiasa sangat ikhlas. Walaupun mereka tidak pandai bergaul, mereka jujur dan melayan orang sama rata. Mereka tidak akan menilai seseorang dari penampilan mereka. Mereka sentiasa meninggalkan kesan yang baik kepada orang yang mereka temui.

Orang yang dilahirkan pada tahun ular boleh mendapatkan bantuan daripada rakan dan ibu bapa. Mereka akan dikurniakan kehidupan yang sejahtera. Dapatkan butiran lanjut tentang ramalan tuah Ular pada 2023.

2. Lembu

Lembu adalah lambang ketekunan. Tanda zodiak Lembu sangat diberkati oleh Tuhan untuk mendapat kekayaan yang makmur. Orang yang dilahirkan pada Tahun Lembu akan berjaya dalam pekerjaan dan mempunyai kehidupan yang bahagia dan manis.

Lembu memang rajin. Tidak kira apa yang mereka lakukan, mereka boleh melakukannya dengan sepenuh hati. Mereka adalah orang yang berdaya tahan yang tidak mudah gentar dengan kesulitan. Tidak kira apa kesukaran yang mereka hadapi, mereka boleh bertenang untuk menyelesaikannya.

Lembu mempunyai motivasi diri dan positif. Mereka terus bergerak ke hadapan walaupun dalam masa kemunduran atau kegagalan. Mereka melakukan apa sahaja untuk melawan persekitaran yang bermusuhan jika mereka bertemu.

Baca Lagi | Pendapat: Adakah Pelindung Skrin Diperlukan?

Baca Lagi | Token Kripto Solana Kehilangan Kebanyakan Nilainya pada 2022

3. Anjing

Tanda zodiak Cina Anjing mewakili kesetiaan dan kejujuran. Orang Cina menganggapnya sebagai kawan baik dan haiwan yang bertuah. Orang yang dilahirkan pada Tahun Anjing mempunyai nasib baik dalam semua aspek.

Orang yang dilahirkan pada Tahun Anjing adalah jujur dan berani. Ciri-ciri personaliti mereka yang suka bergaul menjadikan mereka popular di kalangan rakan dan rakan sekerja. Walaupun mereka mungkin tidak begitu pandai meluahkan perasaan mereka, mereka sanggup mendedikasikan diri mereka kepada orang yang mereka anggap paling penting.

Dengan bantuan bintang bertuah itu, kekayaan dan kekayaan kerjaya orang Anjing adalah hebat. Mudah untuk mereka mempunyai pendapatan tinggi dan memperoleh wang tambahan daripada pelaburan.

Orang anjing sentiasa penuh tenaga di tempat kerja, yang akan memberi mereka lebih banyak peluang. Sikap serius dan bertanggungjawab mereka terhadap kerja sentiasa dihargai oleh pemimpin dan rakan sekerja, yang memberi manfaat kepada mereka lebih banyak peluang untuk mendapat kenaikan gaji.

4. Babi

Babi zodiak Cina dianggap sebagai tanda zodiak bertuah kerana ia adalah simbol kekayaan, kebahagiaan dan kejujuran dalam budaya Cina.

Babi sangat bertuah dan ditakdirkan untuk nasib baik. Mereka disayangi oleh kebanyakan orang sepanjang hidup mereka. Allah memanjakan mereka. Segala-galanya akan berjalan lancar untuk mereka tidak kira apa yang mereka lakukan. Babi mudah berkawan kerana mereka mudah mesra, ikhlas, mesra, mesra dan pemurah.

Babi akan mendapat sokongan daripada keluarga dan rakan apabila mereka memerlukannya. Mereka akan hidup bahagia dan sejahtera.

5. Tikus

Tikus menduduki tempat sebagai haiwan pertama daripada 12 tanda zodiak Cina. Ia juga dianggap sebagai tanda zodiak yang paling bertuah – mungkin yang pertama selalu bermakna yang terbaik. Orang yang dilahirkan pada Tahun Tikus ditakdirkan untuk bertuah pada tahun 2023. Mereka akan lebih bertuah untuk memiliki kehidupan yang bahagia dan kaya.

Orang tikus yang dilahirkan dalam keluarga kaya akan mendapat bantuan kewangan daripada keluarga mereka untuk mencapai kejayaan dalam kerjaya mereka.

Orang yang lahir pada Tahun Tikus pandai memanfaatkan pelbagai peluang dengan baik untuk berjaya dalam hidup. Mereka akan mendapat bantuan daripada orang lain apabila mereka menghadapi kesukaran dalam kerjaya atau pelajaran.

Menjadi cepat cerdik dan bijak, lelaki Tikus biasanya mempunyai peluang besar untuk berkahwin dengan isteri yang cantik. Baca butiran untuk Horoskop Tikus pada 2023.

Read Previous

Token Kripto Solana Kehilangan Kebanyakan Nilainya pada 2022

Read Next

Saham Asia Meningkat apabila Pelabur Mendapat Tapak Pada Penghujung Brutal 2022

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.