The Malaysia Post

Jisoo Blackpink, Pelakon ‘My Name’ Ahn Bo-hyun Bercinta

Pada hari Khamis (3 Ogos), portal media Korea, Dispatch, melaporkan bahawa Jisoo dari Blackpink bercinta dengan pelakon Korea Selatan, Ahn Bo-hyun. Laporan tersebut turut dikongsi bersama gambar-gambar pasangan ini berjumpa di rumah Jisoo.

Menurut laporan tersebut, Jisoo dikategorikan sebagai “homebody” yang kebanyakannya menghabiskan masa di rumah selepas pulang dari luar negara. Kedua-dua pasangan ini akan bertemu di rumah Jisoo di Yongsan, Korea Selatan.

Baca lagi | Berpegangan Tangan Di Paris, Jennie Blackpink Dan V BTS Bercinta?

Agensi Ahn, FNC Entertainment Mengesahkan Berita

Entertainment JYP, agensi yang mewakili Jisoo, telah mengesahkan hubungan tersebut dalam satu kenyataan. Seperti yang diterjemahkan oleh Korea JoongAng Daily, agensi tersebut menyatakan: “(Jisoo dan Ahn) berada dalam peringkat di mana mereka sedang mengenali satu sama lain dengan perasaan yang baik. Kami menghargai jika anda dapat menyaksikan pasangan ini dengan pandangan yang positif.”

Ahn, yang berusia 35 tahun, adalah tujuh tahun lebih tua daripada Jisoo, yang berusia 28 tahun. Beliau memulakan kerjayanya sebagai model pada tahun 2007 tetapi berubah kepada bidang lakonan pada tahun 2014.

Perjalanan Kerjaya Ahn Bo-hyun dan Jisoo di Dunia Hiburan

Sejak mendapat pengiktirafan besar dalam drama K-drama Itaewon Class pada tahun 2020, di mana beliau memegang watak jahat Jang Geun-won, Ahn telah menerima pelbagai watak utama dalam drama seperti My Name (2021), Yumi’s Cells (2021-2022), Military Prosecutor Doberman (2022), dan See You In My 19th Life (2023).

Sementara itu, Jisoo muncul sebagai ahli kumpulan K-pop popular, Blackpink, pada tahun 2016 dan membuat sejarah dengan album solo pertamanya, Me, yang terjual lebih daripada 1.17 juta salinan, mencatatkan rekod untuk artis solo wanita K-pop. Hitsnya yang menduduki carta, Flower, juga menjadi viral di media sosial dengan banyak selebriti dari seluruh dunia menari mengikut rentak lagu tersebut.

Baca lagi | Peguam Saman RM1 Juta Kerana “hilang tempat duduk” Di Konsert BlackPink

Blackpink Berada di Pertengahan Tour Dunia Born Pink

Pada masa ini, Blackpink sedang menjalankan tur dunia Born Pink. Kuartet ini akan beraksi di Stadium MetLife, New Jersey, Amerika Syarikat pada 11 Ogos.

Dengan pengakuan rasmi hubungan ini, para peminat Jisoo dan Ahn Bo-hyun tentunya akan mengalu-alukan berita gembira ini dengan hangat. Semoga pasangan ini terus kekal bahagia dalam hubungan mereka!

About Mohammed Ibrahim

Mohammad Ibrahim adalah pembela kebenaran. Dia percaya bahawa penting untuk bersuara dan memperjuangkan perkara yang betul, tidak kira apa kosnya. Mohammad telah mendedikasikan hidupnya untuk memperjuangkan keadilan sosial dan mencipta masa depan yang lebih baik untuk semua. Beliau seorang penceramah yang berkuasa dan ahli strategi politik yang mahir.

Read Previous

Rusuhan di Haryana, India: 10 Perkara Utama Yang Perlu Anda Tahu

Read Next

Perdana Menteri Kanada, Justin Trudeau, dan Isterinya Berpisah Setelah 18 Tahun Berkahwin

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.