The Malaysia Post

Penapis Snapchat Terbaik untuk Selfie 2023

6 Penapis Snapchat Terbaik Untuk Selfie

Selfie tidak menunjukkan tanda-tanda tidak popular, terutamanya kerana semua orang nampaknya mempunyai pose selfie kegemaran mereka. Sama ada profil kanan atau kiri anda, jika anda mengambil swafoto di Snapchat, ia perlu menjadikan anda kelihatan terbaik. Lihat penapis yang sangat disyorkan ini untuk swafoto.

Macbook hearts oleh BAWAH 25 SJC

Tidak kira sama ada hari Valentine atau tidak dengan penapis ini. Penapis hati Macbook terlalu comel untuk diketepikan. Hati yang kabur dan merah jambu merah jambu adalah semua yang anda perlukan untuk menonjol dalam kalangan rakan anda di media sosial.

Nada Blush

Ini adalah satu lagi penapis hebat pada Snapchat yang menyongsangkan sedikit warna. Lebih daripada menyongsangkan mereka, ia benar-benar membawa pop kepada warna. Selain itu, ia kelihatan sangat keren juga, dengan swafoto. Cuba ini hari ini.

Baca Lagi | Harimau Malaya Sampah Singapura 4-1 untuk Seach Cemis Piala AFF

Baca Lagi | Huru-hara kerana Dewan AS Menangguhkan Tanpa Memilih Speaker

Mood Ciao

Adakah anda berasa sedikit Itali? Penapis Snapchat ini adalah kegemaran. Ia menjadikan segala-galanya begitu lancar sambil mencipta suasana bergaya itu. Ciao, memang.

Selfie yang rancak

Selfie Vibrant ialah satu lagi penapis unik pada Snapchat yang akan mengeluarkan warna pada foto anda. Cuba ini juga, sekarang.

Penapis Terang

Apabila ia datang untuk meletakkan penapis Snapchat terbaik untuk swafoto, tiada apa yang mengalahkan ini. Penapis Terang ialah sesuatu yang boleh mengubah gambar yang kusam menjadi cantik.

Penapis Lembut Berbilang Orang

Penapis Snapchat ini benar-benar lembut dalam setiap cara. Penapis Lembut Berbilang Orang boleh mengubah suai wajah kumpulan.

Read Previous

Huru-hara kerana Dewan AS Menangguhkan Tanpa Memilih Speaker

Read Next

Mengapa TikTok Sangat Ketagihan

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.