The Malaysia Post

Ellen DeGeneres akan menamatkan rancangannya selepas musim ke-19

Ellen DeGeneres akan menamatkan pertunjukan ceramahnya yang memenangi Emmy pada tahun depan selepas musim ke-19 yang akan datang, kata pelawak itu dalam wawancara yang diterbitkan dalam The Hollywood Reporter pada hari Rabu.

DeGeneres, 63, akan membincangkan keputusan pada pertunjukan Khamis dengan tetamu Oprah Winfrey, kata penerbitan hiburan itu.

“Apabila anda seorang yang kreatif, anda perlu terus dicabar – dan sehebat persembahan ini, dan sesenang itu, ia bukan satu cabaran lagi,” kata DeGeneres dalam wawancara itu.

Ellen DeGeneres Show memulakan debutnya pada tahun 2003 dan telah memenangi lebih daripada 60 anugerah Emmy. Ia dihasilkan oleh Warner Bros AT&T Inc dan disindikasi ke stesen TV.

DeGeneres memulakan kariernya dalam komedi stand-up di kampung halamannya di New Orleans sebelum berpindah ke televisyen, di mana dia membintangi komedi Ellen pada pertengahan 1990-an.

Pada tahun 1997, dia dan watak TVnya muncul sebagai lesbian sebelum orang gay diterima di Amerika arus perdana. Ellen dibatalkan setahun kemudian, tetapi DeGeneres kembali ke televisyen pada tahun 2003 dengan rancangannya pada waktu siang.

Baca Lagi | Wong Sai Wan akan dirindui kerana kebaikan dan kemurahan hati

Seorang penyokong haiwan, hak gay dan kempen anti-buli, DeGeneres terkenal kerana mempromosikan kebaikan dan belas kasihan pada pertunjukannya yang ringan.

Tetapi tahun lalu, tiga pengeluar terkemuka keluar dari produksi dan DeGeneres meminta maaf setelah melaporkan persekitaran kerja beracun, menjanjikan “bab baru.”

Dia mengatakan kepada The Hollywood Reporter bahawa serangan awam pada masa itu “menghancurkan saya” tetapi tidak mempengaruhi keputusannya untuk mengakhiri pertunjukan. Pilihan itu dibuat ketika dia melanjutkan kontraknya selama tiga tahun lagi selepas musim 16, katanya.

DeGeneres mengatakan rancangan masa depannya tidak pasti. Dia mengatakan bahawa dia terbuka untuk peranan filem dan ingin lebih terlibat dalam usaha pemuliharaan alam sekitar. Sebagai tambahan kepada rancangan ceramahnya, pelawak itu menyuarakan ikan tang biru Pasifik yang pelupa dalam filem animasi Finding Nemo dan Finding Dory, dan dua kali menjadi tuan rumah upacara tahunan Oscar.

Read Previous

Wong Sai Wan akan dirindui kerana kebaikan dan kemurahan hati

Read Next

Presiden Umno tidak pernah mengeluarkan jemputan kepada DAP

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.