The Malaysia Post

Akaun Amber Heard Hilang Dari Twitter

Wakil untuk Musk

51, sebelum ini berkata dia dan Heard, yang telah berpisah pada Ogos 2017, “tidak mula berjumpa antara satu sama lain sehingga Mei 2016, dan itu pun jarang berlaku. Hubungan mereka tidak menjadi romantik sehingga beberapa ketika kemudian.”

Lebih setahun selepas perpisahan, Heard memberitahu The Hollywood Reporter pada Disember 2018, “Elon dan saya mempunyai hubungan yang indah, dan kami mempunyai persahabatan yang indah sekarang, yang berdasarkan nilai teras kami.

Rasa ingin tahu intelektual, idea dan perbualan, kecintaan bersama untuk sains. Kami hanya terikat pada banyak perkara yang bercakap tentang siapa saya di dalam. Saya sangat menghormatinya.”

Percubaan Virginia

Semasa percubaan Virginia awal tahun ini, Christian Carino, seorang ejen bakat yang pada satu ketika mewakili kedua-dua Heard dan Depp, berkongsi mesej teks yang dia tukar dengan Heard tentang hubungannya dengan Musk. Apabila membincangkan perpisahan Heard dengan Musk pada Ogos 2017, Carino teringat mempersoalkan mengapa dia “sedih” jika dia tidak “bercinta dengannya pada mulanya.”

Baca Lagi | Bomba Selangor Sahkan Pelajar Sekolah Agama di Kajang Menduduki Peperiksaan di Bilik Darjah Banjir

Baca Lagi | UAE Bercita-cita pada Masa Depan sambil mereka Meraikan Hari Kebangsaan UAE ke-51

Seorang peguam untuk Depp membaca pertukaran teks antara Carino dan Heard di mana dia mengakui dia “hanya mengisi ruang” dengan Musk selepas Deppnya berpecah.

Heard menghantar mesej kepada Carino: “Saya benci sekali lagi seorang lelaki biarkan saya jatuh di atas pancang sendirian. Maksudnya, mereka marah kepada saya kerana meninggalkan mereka dan meletakkan perkara seperti ini di luar sana.” Carino kemudian menjawab, “Anda boleh mengelak semua ini jika anda berhenti berkencan dengan orang yang terkenal. Anda boleh bersama lelaki besar yang tidak terkenal.”

Keputusan telah Diturunkan

Keputusan dalam perbicaraan itu telah diputuskan pada 1 Jun, dengan juri tujuh orang kebanyakannya berpihak kepada Depp, 59, mendapati Heard memfitnahnya dalam op-ed 2018 tentang penderaan rumah tangga, walaupun dia tidak menyebut namanya dalam rencana.

Dia telah diberikan ganti rugi lebih daripada $10 juta, manakala Heard memenangi salah satu daripada tiga tuntutan balas fitnahnya dan telah diberikan ganti rugi $2 juta. Mereka kini sama-sama merayu keputusan itu.

Beberapa hari sebelum keputusan itu, Musk menimbangkan prosiding mahkamah, yang disiarkan secara langsung. Dia tweet pada masa itu, “Saya harap mereka berdua meneruskan. Pada yang terbaik, mereka masing-masing luar biasa.”

Read Previous

UAE Bercita-cita pada Masa Depan sambil mereka Meraikan Hari Kebangsaan UAE ke-51

Read Next

Panduan Mengenai Hak Pekerja Apabila Bekerja di Malaysia

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.