The Malaysia Post

Selepas percubaan, Amber Heard berkata dia masih sayangkan Johnny Depp (VIDEO)

Amber Heard telah mengisytiharkan bahawa dia masih mencintai Johnny Depp walaupun perbicaraan fitnah yang perit.

Dalam wawancara eksklusif dua bahagian Today Show dengan Savanah Guthrie, Heard memikirkan tentang perbicaraan fitnah yang terkenal itu.

“Saya menyayanginya dengan sepenuh hati saya dan saya cuba yang terbaik untuk memastikan hubungan yang terputus dengan baik.” Heard berkata.

“Dan, saya tidak boleh. Saya tidak mempunyai perasaan buruk atau niat buruk terhadapnya sama sekali.”

Selepas perbicaraan selama enam minggu antara pasangan Hollywood itu, Depp telah diberikan ganti rugi lebih AS$10 juta (RM44 juta) manakala Heard hanya menerima AS$2 juta (RM8,8 juta) dalam saman balas.

Perbicaraan fitnah itu banyak mendapat liputan di media sosial, dengan pelbagai meme dan komen kebencian menyerang imej Heard sebagai mangsa yang dikatakan.

Depp meninggalkan perbicaraan dengan memenangi bukan sahaja wang sebagai ganti rugi tetapi memihak kepada orang ramai dan internet.

Heard ditanya sama ada Depp telah berjaya memalukannya yang dia bersetuju bahawa dia melakukannya.

Kini dia telah bersuara kerana takut wanita lain dihukum kerana bersuara menentang pasangan mereka yang kesat.

“Saya takut tidak kira apa yang saya lakukan, tidak kira apa yang saya katakan dan bagaimana saya mengatakannya, setiap langkah yang saya ambil akan memberikan satu lagi peluang untuk pendiaman seperti ini, yang saya rasa tindakan undang-undang fitnah bertujuan untuk dilakukan. ,” kata Heard.

“Ia bertujuan untuk mengambil suara anda.” Heard percaya bahawa liputan perbicaraan itu dibuat untuk memihak kepada Depp, dengan menyatakan bahawa ia direka untuk merosakkan kredibilitinya.

Bercakap mengenai Op-Ed Washington Post 2018, Heard menambah bahawa dia tidak cuba untuk ‘membatalkan’ Depp tetapi menambah suaranya pada pergerakan MeToo.

Baca Lagi | Selepas percubaan, Amber Heard berkata dia masih sayangkan Johnny Depp (VIDEO)

Selepas keputusan itu, Heard mendedahkan bagaimana dia akan menjelaskan perbicaraan itu kepada anak perempuannya Oonagh yang berusia 14 bulan apabila dia lebih tua.

“Saya melakukan perkara yang betul,” kata Heard.

“Saya melakukan segala yang saya mampu untuk membela diri saya dan kebenaran.” Heard akan kembali berkongsi lebih lanjut tentang percubaan itu dalam siaran khas Dateline pada 17 Jun, 8 malam di NBC.

Read Previous

Taiwan berterima kasih kepada penganjur Piala Dunia selepas rujukan China dialih keluar daripada ID peminat

Read Next

Watergate: Skandal untuk zaman yang masih boleh dikalahkan

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.