The Malaysia Post

TOP 10 Permainan Indie Baharu di Netflix Yang TERBAIK

Netflix meningkatkan permainannya-secara harfiah! Gergasi penstriman sedang mengembangkan koleksi permainan mudah alihnya, dan barisannya tidak kurang hebatnya. Dalam Minggu Terbaru Netflix Geeked, platform itu melancarkan penambahan baru kepada perkhidmatan permainannya, Netflix Games.

Permata Indie Mengambil Peringkat Tengah

Antara acara kemuncak adalah empat darlings indie yang telah memenangi hati di seluruh dunia: Hades, Braid Anniversary Edition, Katana Zero, dan Death’s Door. Tidak lama lagi, anda akan mula dapat menikmati semua permainan baharu yang telah diiktiraf secara kritikal ini terus pada peranti mudah alih anda melalui saluran Netflix.

Baca lagi | Bintang Siri Realiti Netflix “Bling Empire” Anna Shay Meninggal Dunia

The Big Reveal

Permainan Netflix tidak berhenti di situ. Senarai penuh tajuk yang akan datang adalah impian pemain permainan:

  • Braid Anniversary Edition
  • Chicken Run: Eggstraction
  • Death’s Door
  • The Dragon Prince: Xadia
  • Hades
  • Katana Zero
  • Money Heist
  • Oxenfree II: Lost Signals
  • Shadow & Bone: Enter The Fold
  • Slayaway Camp 2: Netflix And Kill

Mulakan keseronokan anda untuk permainan ini, dengan memulakan permainan anda dengan tiga koleksi yang sudah tersedia ini iaitu Oxenfree II, Shadow & Bone, dan Slayaway Camp 2 yang boleh anda dapatkan sekarang di aplikasi mudah alih Netflix.

Bilakah Anda Boleh Bermain?

Walaupun beberapa tajuk sudah boleh diakses, tarikh pelepasan untuk yang lain diselubungi misteri, dilabelkan hanya sebagai “coming soon.”Ini adalah penantian yang menegangkan bagi peminat yang ingin menyelami permainan seperti Braid Anniversary Edition dan The Dragon Prince: Xadia.

Baca lagi | Netflix Menambah Sokongan Audio Spatial dan Lebih Banyak Muat Turun Peranti kepada Pengguna Pelan Premium

Bagaimana untuk menyertai keseronokan

Bahagian yang terbaik? Netflix Games adalah ciri percuma untuk semua pelanggan Netflix berbayar. Anda boleh mengakses dan memuat turun permainan ini terus daripada apl Netflix standard pada kedua-dua peranti iOS dan Android.

Kesimpulan

Bersedia untuk pengalaman permainan epik kerana Netflix menyatukan gabungan kecemerlangan indie dan ciptaan dalaman. Sama ada anda ke dalam tindakan sengit, teka-teki minda-lentur, atau jalan cerita menawan, Netflix permainan mempunyai sesuatu untuk semua orang. Jangan tunggu lagi, terus ambil peranti anda, dan mula untuk kemaskini aplikasi Netflix anda, dan bersiap-sedialah untuk memulakan pengembaraan permainan yang sangat mencabar ini!

About J M Riaz

JM Riaz merupakan seorang wartawan hiburan yang gemar membuat liputan berita terkini di dunia. Dia bersemangat untuk membawa orang ramai yang terkini dan terhebat dalam hiburan. JM suka berinteraksi dengan pembacanya dan mendengar pendapat mereka tentang cerita terkini.

Read Previous

Cherry Yeo Xiao Wei Menang Bergaya di Festival Tarian Mallorca Sepanyol

Read Next

10 Ahli Parlimen Didakwa Terima Tawaran Projek dan Wang Tunai untuk Sokong Kerajaan

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.