The Malaysia Post

Popstar Katy Perry menyertai Pokémon dalam meraikan ulang tahunnya yang ke-25

Setelah 25 tahun ‘gotta catch all all’, The Pokémon Company International (TPCI) bekerjasama dengan Universal Music Group (UMG) untuk kempen muzik selama setahun.

TPCI bekerjasama dengan bahagian strategi jenama UMG untuk kempen muzik sepanjang tahun yang melibatkan nama besar dalam industri muzik, dari artis yang semakin meningkat hingga superstar global yang memenangi anugerah.

Kempen muzik yang bertajuk P25 Music juga akan mempunyai ikon pop, Katy Perry sebagai kolaborator perdana mereka.

“Pokémon telah menjadi penentu dalam hidup saya dari bermain permainan video asli di GameBoy saya, untuk memperdagangkan kad Pokémon TCG pada waktu makan tengah hari, hingga pengembaraan menangkap Pokémon di jalanan dengan Pokémon GO,” kata Perry.

Baca Lagi | Penyanyi K-pop Nancy dari Momoland akan mengambil tindakan undang-undang terhadap Peeping Tom

“Saya bahkan pernah mengunjungi Pokémon Café di Jepun semasa dalam lawatan!

“Adalah suatu kehormatan untuk dipilih untuk membantu merayakan francais yang telah memberi saya banyak kegembiraan dalam 25 tahun terakhir, dan dapat menyaksikannya berkembang dengan cara yang disediakan seperti kegembiraan elektrik untuk anak-anak dalam hidup saya dan di seluruh dunia. “

Wakil presiden pemasaran TPCI, Colin Palmer mengatakan pelantikan Katy Perry sebagai duta besar sesuai untuk francais.

“Di Katy Perry, kami melihat semangat kerabat bagi Pokémon, yang dunianya cerah, menyenangkan dan menggembirakan.

“Katy adalah duta besar untuk membantu kami merayakan 25 tahun Pokémon, dan kami tidak sabar untuk peminat muzik di mana-mana sahaja untuk merasai kerjasama menarik yang telah kami rancangkan,” kata Palmer.

Pengurus Besar Universal Music Group for Brands LJ Gutierrez mengatakan bahawa mereka dan TPCI telah mengembangkan pengaturcaraan sepanjang tahun yang dinamis yang melibatkan artis dari seluruh label UMG sesuai dengan kempen Muzik P25 yang akan didedahkan sepanjang tahun.

Francais hiburan kanak-kanak yang ikonik juga telah mengumumkan pelbagai program perayaan dan barang dagangan yang akan dikunjungi peminat tahun ini juga. TPCI mahu peminat menghidupkan kembali semua permainan ikonik mereka dengan laman web baru yang akan berfungsi sebagai hub untuk permainan masa lalu mereka dan juga untuk aktiviti perayaan peminat kerana mereka diumumkan sepanjang tahun di https://25.pokemon.com/.

Read Previous

Malaysia perlukan kejelasan dan ketelusan, bukan ‘lautan percanggahan

Read Next

Pelajar Thailand menandakan Hari Guru dengan tunjuk perasaan

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.