The Malaysia Post

Pelakon Henry Cavill Sahkan Dia Tidak Akan Kembali sebagai Superman

Henry Cavill tidak akan Kembali sebagai Superman

Henry Cavill, yang membawa watak Superman dalam filem DC baru-baru ini, telah mengumumkan bahawa dia tidak akan kembali sebagai Man of Steel.

Pelakon Britain berusia 39 tahun itu mengumumkan berita itu hari ini di Instagram selepas pertemuan dengan bos baharu DC Studio, James Gunn dan Peter Safran.

“Lagipun, saya tidak akan kembali sebagai Superman. Selepas diberitahu oleh studio untuk mengumumkan kepulangan saya pada Oktober, sebelum mereka diupah, berita ini bukanlah yang paling mudah, tetapi itulah kehidupan,” tulisnya.

Walaupun Cavill sedih dengan berita itu, dia menghormati keputusan Gunn dan Safran dan mengucapkan selamat maju jaya.

Baca Lagi | Hadiah Terbaik untuk Pemain Dari Mana-mana Umur dan Kemahiran

Baca Lagi | Tanah runtuh Batang Kali: Lapan Maut Setakat ini, Runtuhan Bertimbun Sehingga 30m Tinggi

Peminat Meratapi Pemergiannya

Dia juga menegaskan bahawa Superman akan terus wujud di alam semesta DC, dan tidak mengapa untuk peminat meratapi pemergiannya.

“Giliran saya untuk memakai jubah telah berlalu, tetapi apa yang diperjuangkan Superman tidak akan pernah berlaku. Ia merupakan perjalanan yang menyeronokkan dengan anda semua, seterusnya dan ke atas,” tulis Cavill.

Cavill sejak 2013

Tweetnya berbunyi: “Antara mereka yang berada dalam senarai itu ialah Superman. Pada peringkat awal, cerita kami akan memfokuskan pada bahagian awal kehidupan Superman, jadi watak itu tidak akan dimainkan oleh Henry Cavill.”

Cavill telah memainkan watak Superman sejak filem Man Of Steel 2013. Kali terakhir dia muncul dalam peranan sebagai cameo dalam filem Black Adam tahun ini.

Read Previous

Tanah runtuh Batang Kali: Lapan Maut Setakat ini, Runtuhan Bertimbun Sehingga 30m Tinggi

Read Next

Penyanyi Terkenal Malaysia Yasin Sulaiman Menghadapi Kematian

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.