The Malaysia Post

Hadiah Terbaik untuk Pemain Dari Mana-mana Umur dan Kemahiran

Hadiah untuk Hari Raya

Salah satu hadiah yang paling banyak diminta untuk percutian adalah permainan. Memilih hadiah pemain yang sesuai ialah cabaran untuk rakan dan keluarga bukan pemain yang mencari hadiah yang sesuai.

Berikut adalah beberapa pemenang permainan yang pasti untuk diletakkan di bawah pokok. Dan, jika semuanya gagal, cuma pilih kad hadiah permainan yang dipaparkan di bawah untuk sebarang belanjawan.

God of War Ragnarök untuk PS5 dan PS4

Bagi pemain permainan yang matang, Dewa Perang Ragnarök yang dinanti-nantikan baru sahaja dikeluarkan tepat pada masanya untuk musim cuti.

Ini adalah sekuel kepada God of War yang diiktiraf secara kritikal dari 2018. Dalam penceritaan semula mitologi Norse ini, kita dapati Kratos dan anaknya Atreus mencari jawapan sementara pasukan Asgardian bersedia untuk pertempuran yang diramalkan – Ragnarök – yang akan menamatkan dunia.

Visual dan audio 3D dalam God of War Ragnarok sangat mengagumkan. Dunia yang anda lalui dihidupkan dengan arah seni yang menakjubkan dan perhatian terhadap perincian. Tersedia pada cuti ini untuk PlayStation 5 dan PlayStation 4.

Horizon Forbidden West untuk PS5 dan PS4

Permainan yang hebat untuk remaja dan orang tersayang dalam hidup anda ialah Horizon Forbidden West yang mendapat pengiktirafan kritikal – tempat anda diangkut ke dunia pasca-apokaliptik yang subur dengan tanah yang jauh untuk ditemui, watak-watak menarik untuk ditemui dan mesin yang mengagumkan untuk bergaduh.

Permainan ini benar-benar hidup pada PS5, di mana anda benar-benar merasakan tindakan semasa anda berada dalam permainan.

Baca Lagi | Gurauan Suami Pada Isteri Silap, Video Menjadi Viral

Baca Lagi | Cara Beli Rumah di Malaysia

Kad hadiah PlayStation Plus

Tidak pasti permainan apa untuk mendapatkan pemain dalam hidup anda? Inilah penyelesaian untuk pencinta PlayStation. Dapatkan kad hadiah daripada perkhidmatan langganan permainan, PlayStation Plus.

Ia melancarkan semula tahun ini untuk menambah lebih daripada 700 ratus permainan ke dalam perkhidmatan langganannya, dengan permainan tambahan ditambah setiap bulan.

Permainan termasuk filem blockbuster besar seperti Final Fantasy 7 Remake dan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Pemain boleh menstrim permainan pada konsol PlayStation atau PC, bergantung pada rancangan yang anda pilih. Anda boleh mendapatkan pemain anda kad hadiah kepada PlayStation Plus, yang terdapat dalam pelbagai denominasi.

Kerusi Permainan VTech Level Up

Pemain kecil mendapat stesen permainan prasekolah mereka sendiri dengan kerusi penuh pembelajaran ini dan tablet interaktif yang menampilkan tempat duduk pusing, kayu bedik dan fon kepala berpura-pura.

Tanpa Wi-Fi dan tiada kebimbangan, kanak-kanak boleh meneroka huruf, nombor, haiwan dan muzik dengan kesan bunyi permainan yang menyeronokkan dan kemajuan daripada huruf dan fonik kepada perkataan dan makna, menukar masa permainan kepada masa pembelajaran. Ciri yang menyeronokkan membolehkan anda menukar tablet bawa bersama untuk menggunakan dulang untuk makanan ringan, lukisan dan masa bercerita.

The Lucky 7 Bundle

“The lucky 7 Bundle” termasuk tujuh permainan Activision kegemaran anda dan tajuk remastered mereka hanya dengan harga $99, menjadikannya hadiah hebat untuk semua peringkat umur.

Himpunan ini termasuk tajuk yang dikuasai semula Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy, Spyro Reignited Trilogy dan Crash 4 baharu: It’s About Time. Jika anda menjumlahkan tujuh permainan ini secara individu, ia akan menelan kos $120. Himpunan percutian $99 ini tersedia dalam format digital di Steam.

Read Previous

Cara Beli Rumah di Malaysia

Read Next

Tanah runtuh Batang Kali: Lapan Maut Setakat ini, Runtuhan Bertimbun Sehingga 30m Tinggi

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.