The Malaysia Post

Pasangan selebriti Malaysia Aeril Zafrel, isteri Wawa Zainal dan rakan-rakan berbelanja dengan RM10,000 pengalaman Salt Bae di London (VIDEO)

Aeril Zafrel

Credits: yimg

Pelakon dan usahawan kosmetik Aeril Zafrel berkongsi coretan dia dan rombongan menikmati pengalaman Salt Bae bernilai RM10,000 di London baru-baru ini.

Dia kini sedang bercuti di UK bersama isteri dan rakan niaga Wawa Zainal serta beberapa rakan termasuk rakan termasuk pelakon Mawar Rashid dan suami Raf Yaakob.

Menerusi coretan selama 45 saat yang dikongsi di Instagram Aeril, kumpulan itu boleh dilihat bergambar di hadapan restoran mewah Nusr-Et sebelum ini bersama-sama tukang daging dan tukang masak Turki terkenal, ‘Salt Bae’ dalam elemennya.

Dalam video itu, Salt Bae, atau Nusret Gökçenya boleh dilihat memotong beberapa stik dan mempersembahkan koreografi ikonik ‘perasa garam’ untuk kumpulan itu sebelum menyuapkan Aeril sekeping stik.

Menjelang akhir makan, kumpulan itu terkejut dengan bil berjumlah RM10,065.54.

Aeril yang berjaya bergambar dengan Salt Bae kemudiannya, terkejut dengan rang undang-undang itu, dengan kapsyen video itu, “Sebab itu selepas ini saya pasti akan menyemak harga dahulu sebelum menjamu selera”.

Catatan Aeril telah dilihat lebih sejuta kali sejak dimuat naik semalam dengan lebih 80,000 suka.

Pengguna media sosial tempatan menyuarakan rasa terkejut mereka dengan bil RM10,000 itu.

“Jumlah itu sama dengan mas kahwin biasa,” komen pengguna n.qarmilaaa.

Baca Lagi | Pasangan selebriti Malaysia Aeril Zafrel, isteri Wawa Zainal dan rakan-rakan berbelanja dengan RM10,000 pengalaman Salt Bae di London (VIDEO)

“Itu cukup untuk makan setahun,” komen pengguna nifyzaselamat.

“10k bukan apa, bagi artis macam RM10 sahaja,” komen pengguna makeupbysyuhadahwada.

Read Previous

Pelaburan Kenanga: Bank Negara berkemungkinan menaikkan OPR sekurang-kurangnya 25 mata asas menjelang akhir 2022

Read Next

Hakim menarik diri daripada mendengar bidaan peguam UK untuk mewakili Najib dalam rayuan akhir SRC

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

Sertai surat berita kami
Langgani sekarang untuk mendapatkan artikel kami yang terkini, baru, hangat, dan semasa yang dihantar terus ke emel anda
170000 subscribers are here