The Malaysia Post

Muzik India Malaysia lakonan Yogi B, Natchatra, Brahma Kashmir Stone dan Lockup dengan Mista G untuk berkongsi pentas untuk konsert Johor

Tiga artis India Malaysia akan menggegarkan pentas bersama-sama di Johor Baru buat kali pertama pada 26 November.

Penghibur termasuk Yogi B dan Natchatra, Brahma Kashmir Stone dan Lokap dengan Mista G yang telah bersatu untuk konsert ‘Return of the Legends’ untuk memukau penonton di Stadium Tertutup Pasir Gudang.

Pengarah agensi kreatif Pitch Perfect Mogethen Gowrisan berkata dalam kenyataan akhbar bahawa ini adalah kali pertama dalam sejarah bahawa ketiga-tiga artis itu akan membuat persembahan di pentas yang sama.

“Ketiga-tiga kumpulan artis adalah pemenang pelbagai anugerah, telah menjual album dalam ratusan ribu, dan mempunyai berjuta-juta tontonan di YouTube.

“Mereka telah membuat persembahan di seluruh dunia kepada berjuta-juta peminat dan semua lagu hits mereka masih dimainkan di radio arus perdana serta acara di seluruh dunia.

“Ia akan menjadi konsert 100 peratus bertemakan Malaysia,” katanya.

Harga tiket bermula dari RM89 untuk Zon Rock (berdiri), RM120 untuk Kategori A1 dan A2 (tempat duduk stadium), dan RM179 untuk pemegang tiket VIP (tempat duduk stadium).

Pemegang tiket VIP juga akan menerima baju-T tersuai percuma bersama dengan pembelian tiket mereka.

Tiket early bird yang terhad juga boleh didapati mulai hari ini 2 September jam 2 petang untuk pembelian di getlivetix.com berharga RM169 (VIP), RM119 (Cat A1 dan A2), dan RM79 untuk Rock Zone.

Read Previous

Pengakuan Joseph Schooling terhadap ganja menggunakan ‘kemunduran’ untuk memerangi dadah Singapura, kata menteri undang-undang

Read Next

Saham Asia bergelut menjelang laporan senarai gaji AS

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.