The Malaysia Post

Kelihatan Mesra, Farid & Diana Beri Bayangan Rujuk Semula

Pada 15 September 2023, selebriti terkenal Diana Danielle dan bekas suaminya, Farid Kamil, mencuri perhatian netizen apabila Farid memuat naik video di Instagram Story (IGs) yang memaparkan Diana sedang ditemubual dalam sebuah program menarik. Video tersebut turut disertakan dengan emoji lelaki yang sedang dilamun cinta dengan bentuk ‘love’. Video ini segera menjadi bualan hangat di kalangan peminat kedua-dua selebriti ini.

Apakah Isi Kandungan Video Tersebut?

Dalam video tersebut, Diana Danielle dan Farid Kamil duduk bersebelahan, menunjukkan kehadiran bersama mereka dalam acara tersebut. Ini menimbulkan spekulasi bahawa pasangan ini mungkin dalam proses rujuk semula. Dalam perkongsian ringkasnya, Farid Kamil berkongsi pandangannya tentang peristiwa ini dengan kata-kata yang mendalam.

“Walaupun apa yang terjadi adalah satu musibah. Ia sebenarnya kalau dilihat, merupakan satu nikmat juga,” kata Farid secara ringkas dalam video pendek tersebut.

Baca lagi | Farid Kamil Menolak Bercerai dengan Diana Danielle

Respon Positif dari Netizen

Tindak balas terhadap video ini dari peminat kedua-dua selebriti ini adalah sangat positif. Banyak netizen meluahkan rasa teruja dan mendoakan agar Diana dan Farid dapat rujuk semula sebagai suami isteri. Ada yang berharap agar pasangan ini dapat memperbaiki kelemahan masing-masing demi keharmonian rumah tangga mereka. Semoga jodoh mereka kekal hingga ke jannah, kata beberapa netizen yang memberi komen.

Status Perceraian Diana dan Farid

Sebelum perkembangan terkini ini, Diana Danielle dan Farid Kamil telah mengumumkan perceraian mereka pada 10 Ogos yang lalu di Mahkamah Rendah Syariah Petaling, Subang Bestari, Selangor. Pasangan ini sebelumnya telah mendirikan rumah tangga pada 3 November 2012 dan dikurniakan dua cahaya mata, Muhammad dan Nur Aurora.

Baca lagi | Lakonan Farid Kamil Dalam ‘Anwar: The Untold Story’ Dapat Pujian Anwar

Kesimpulan

Perkembangan terbaru dalam kehidupan selebriti Diana Danielle dan Farid Kamil telah menarik perhatian ramai. Video mereka bersama dalam sebuah program menunjukkan tanda-tanda yang menggembirakan, namun, mereka masih belum mengesahkan spekulasi tentang rujuk semula. Kami akan terus memantau perkembangan ini dan memberikan berita terkini kepada pembaca setia kami. Semoga kebahagiaan menyertai mereka dalam apa jua keputusan yang mereka buat untuk masa depan mereka.

Read Previous

Tragedi Kebakaran di Blok Apartment Hanoi Meragut 56 Nyawa

Read Next

7 Tabiat untuk Mengurangkan Risiko Kemurungan

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.