The Malaysia Post

Justin Bieber berkata dia sedang berusaha untuk pulih daripada lumpuh separa muka

Penyanyi pop Kanada Justin Bieber mendedahkan semalam bahawa dia disahkan menghidap virus yang menyebabkan separuh mukanya lumpuh dan memaksanya membatalkan beberapa persembahan akan datang untuk memberi tumpuan kepada pemulihan.

Dalam video yang disiarkan di Instagram, Bieber berkata dia menghidap sindrom Ramsay Hunt, yang menjejaskan saraf di telinga dan mukanya.

Dia menyatakan bahawa mata kanannya tidak berkelip, sambil menambah “Saya tidak boleh tersenyum di sisi muka saya ini. Lubang hidung ini tidak akan bergerak. Jadi ada lumpuh penuh di bahagian muka saya ini.”

Bieber, 28, berkata dia secara fizikal tidak dapat melakukan persembahannya yang akan datang tetapi sedang melakukan senaman muka dan dijangka pulih.

Baca Lagi | Justin Bieber berkata dia sedang berusaha untuk pulih daripada lumpuh separa muka

“Ia akan kembali normal,” katanya. “Ia hanya masa, dan kita tidak tahu berapa lama masa itu akan berlaku.” Bieber mendapat kemasyhuran ketika berusia 13 tahun dan kemudian menjadi fenomena pop global dengan lagu-lagu seperti Baby and Believe. Dia mempunyai dua kemenangan Grammy antara 22 pencalonan, termasuk rekod dan lagu terbaik tahun ini untuk Peaches. — Reuters

Read Previous

Memandangkan kerajaan Singapura mengambil alih pemilikan Sports Hub, pengguna ingin lebih banyak acara komuniti untuk menghilangkan imej ‘gajah putih’nya

Read Next

BN masih belum menerima permohonan rasmi daripada PBM, kata Ahmad Zahid

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.