The Malaysia Post

Foto Berpegangan Tangan Cetus Spekulasi Taylor Swift, Matty Healy Bercinta

Hampir sedekad yang lalu, Taylor Swift memakai tank top The 1975 semasa keluar dan sekitar. Matty Healy, penyanyi kumpulan itu, kemudiannya membalas budi dengan memakai T-Shirt 1989 di salah satu konsertnya.

Kedua-duanya kekal sebagai kawan dan peminat bersama dan renungan Tumblr selama bertahun-tahun. Betul ke?

Baca lagi | Blackpink sensasi K-pop akan datang ke Malaysia sekali lagi pada tahun 2023

Foto Duduk dan Berpegangan Tangan Tersebar

Maju ke hadapan ke musim bunga 2023, dan selepas siri peristiwa yang mendadak, pasangan itu kini dilaporkan bercinta, walaupun tidak ada sesiapa yang mengesahkannya.

Foto para pemuzik sedang menikmati makan malam bersama rakan dan kolaborator Jack Antonoff dilaporkan membantu mereka menyambung semula muncul pada Khamis (11 Mei).

Tiada kenyataan yang dikeluarkan untuk menepis khabar angin percintaan yang berlaku pada bulan ini.

Dilaporkan diambil di Casa Cipriani di New York City, gambar itu menunjukkan Healy dan Swift kelihatan berpegangan tangan dan duduk mesra bersama.

Peminat semakin hilang akal. Seorang Swiftie menulis tweet dalam huruf besar: “MATTY DAN TAYLOR BERPEGANG TANGAN???” Seorang penyokong 1975 hanya menulis “SEDATE ME.”

Manakala, salah seorang peminat turut menulis ia merupakan kemenangan terbesar buatnya apabila menjadi peminat Taylor dan Matty.

Baca lagi | Taylor Swift memenangi anugerah video MTV teratas, mengumumkan album baharu

Beri Ucapan Romantis

Foto-foto itu datang hanya seminggu selepas Healy dilihat menonton persembahan Swift di Nashville pada 5 Mei dalam Jelajah Eras.

Semasa di atas pentas malam itu, penyanyi “Anti-Hero” itu muncul untuk mengeluarkan kata-kata: “Yang ini adalah tentang anda. Anda tahu siapa anda. Saya sayang awak.”

Sesetengah peminat yakin bahawa sentimen itu ditujukan kepada Healy. Penyanyi “Somebody Else” itu berkata, secara lisan, perkara yang sama pada konsertnya sendiri dua hari sebelumnya.

Tetapi sementara ada yang semuanya untuk gandingan, yang lain tidak begitu teruja tentang perlawanan yang mungkin.

Seorang peminat menyamakan foto tarikh makan malam itu sebagai “jump scare” menggunakan klip masa yang tepat dari Jury Duty, dan seorang lagi merumuskan reaksi mereka terhadap perkembangan itu dengan gif kelakar Roman Roy dari Succession yang melihat dengan sedih pada komputernya.

Read Previous

Kekayaan Mahathir Adalah “Rahsia Terbuka” – Anwar

Read Next

Barcelona Menang LaLiga Selepas Berjaya Tewaskan Espanyol 4-2

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.