The Malaysia Post

‘Deadpool 3’ membawa kembali Hugh Jackman sebagai Wolverine, ditetapkan untuk keluaran 2024 (VIDEO)

Wolverine Kembali

Hugh Jackman akan kembali sebagai Wolverine dalam Deadpool 3.

Video pengumuman yang disiarkan di sosial oleh Ryan Reynolds berkongsi ‘pencarian’nya untuk cerita yang betul untuk membawa Deadpool yang bermulut busuk ke dalam Marvel Cinematic Universe (MCU).

Pencariannya yang mendalam tidak membuahkan hasil, sebaliknya, dia memilih idea lama untuk menyatukan Wolverine dan Deadpool.

“Hei, Hugh, awak mahu bermain Wolverine sekali lagi?” Reynolds bertanya semasa Jackman berjalan dengan santai di latar belakang.

“Ya, pasti, Ryan,” jawab Jackman.

Video itu berakhir dengan seni penggoda logo Deadpool yang dihiris oleh cakar Wolverine diiringi oleh I Will Always Love You karya Whitney Houston, dengan sari kata lucu sebagai ‘Saya akan sentiasa mencintai Hugh.’

Akhirnya, video itu juga mendedahkan tarikh keluaran rasmi Deadpool 3, 6 September 2024.

Reaksi terhadap Kebangkitan Wolverine

Peminat Marvel sangat gembira dan terkejut kerana Jackman telah menyatakan banyak kali dalam temu bual bahawa Logan 2016 akan menjadi penggambaran terakhirnya tentang Wolverine.

Pengarah Logan James Mangold berkongsi klip pendek Wolverine dibunuh dalam filem itu sebagai tindak balas samar terhadap berita kepulangan Jackman.

Free Guy dan The Adam Project Shawn Levy ditetapkan untuk mengarahkan dengan penulis skrip Rhett Reese dan Paul Wernick yang menulis dua filem Deadpool pertama.

Reynolds dan Jackman juga mempunyai hubungan cinta-benci komedi di luar skrin di media sosial yang telah membuatkan peminat lebih teruja untuk gandingan mereka di skrin.

Duo ini pertama kali membintangi satu sama lain dalam X-Men Origins: Wolverine yang tidak disukai secara universal di mana Deadpool Reynold berada jauh dari rakan sejawatannya dalam buku komik.

Selepas rakaman ujian bocor dan bantahan daripada peminat, Deadpool dan Deadpool 2 dikeluarkan dengan Reynolds menggambarkan versi watak yang sesuai dengan komik, mulut busuk, merah dan hitam.

Kedua-dua filem Deadpool menjadi filem X-Men dengan kutipan tertinggi, masing-masing memperoleh lebih RM3.6 bilion di seluruh dunia.

Baca Lagi| Mengapakah rakyat Malaysia terjerumus dengan penipuan pekerjaan maut di Kemboja, dan apakah yang Putrajaya lakukan untuk menghalang lebih ramai mangsa?

Baca Lagi| Kecederaan meningkat sebanyak 20 peratus musim lalu di tengah-tengah jadual yang padat, kajian mendapati

Read Previous

Kecederaan meningkat sebanyak 20 peratus musim lalu di tengah-tengah jadual yang padat, kajian mendapati

Read Next

Lembaga Promosi Kesihatan Singapura berhasrat untuk menggantikan sekurang-kurangnya separuh daripada garam dalam pasaran dengan alternatif natrium yang lebih rendah, apabila hipertensi meningkat

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.