The Malaysia Post

Britney Spears Merangkul ‘this NO RULE THING’ dalam Pelik Instagram Return

Britney Spears Nampaknya Menikmati Kehidupan Tanpa Peraturan.

Bintang pop itu, 41, yang akaun Instagramnya menjadi gelap pada Selasa lalu (6 Dis) dan dihidupkan semula dua hari kemudian, kembali ke Instagram dengan kiriman pada hari Jumaat yang meraikan kebebasannya yang agak baru daripada konservator yang telah meletakkannya di bawah ibu jari bapanya selama ini. kerjayanya.

“Ya, ini hari b-hari saya sepanjang minggu dan saya tahu Instagram saya telah down beberapa kali tetapi secara jujurnya saya melakukan dua kali terakhir sendiri !!! Oops … saya secara tidak sengaja tekan butang yang salah,” penyanyi Oops!…I Did It Again memberi kapsyen video menarinya dengan sensual dalam pakaian badan berwarna merah terang.

Baca Lagi | Malaysia Laporkan 1,616 Kes COVID-19 Baharu, 4 Lagi Kematian

Baca Lagi | AI dan Anda: Yang Baik, Yang Buruk dan Yang Hodoh

Klip itu menunjukkan dia beralur di hadapan pokok Krismas yang besar dan di atas koleksi kelopak bunga mawar – pada satu ketika juga melancarkan mukanya ke dalam kek – dan kemudian menyebarkan pembekuan ke atas badannya.

“Dan Santa yang riang sedang dalam perjalanan kamu semua !!!! Matlamat saya tahun ini adalah untuk belajar menjadi SELESA dengan orang ramai seperti mereka bersama saya !!!!!” dia menyambung.

“Saya mahu pergi ke majlis perkahwinan tahun ini, ambil mikrofon, nyanyikan satu atau dua lagu, dan jatuh lapan kali !!! Ini adalah tahun pertama saya dalam 15 tahun diperlakukan sebagai Tuhan yang sama dan baik, saya tidak tahu tentang NO RULE THING ini !!!”

Hormati Privasi Spears

Video itu disiarkan sehari selepas suaminya, Sam Asghari, menggesa peminatnya supaya menghormati privasi Spears di tengah-tengah kebimbangan mengenai ketidakhadirannya ke acara awam akhir-akhir ini.

Dia “mempunyai suaranya dan seorang wanita bebas,” tegas model, 28. “Media sosial boleh menyebabkan trauma. Kadang-kadang bagus untuk berehat.”

Read Previous

AI dan Anda: Yang Baik, Yang Buruk dan Yang Hodoh

Read Next

Bagaimana Merancang Perjalanan Terbaik ke Hat Yai

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.