The Malaysia Post

Zahid Hamidi tidak pertahankan Bagan Datuk? Setiausaha eksekutif Umno menyampah khabar angin

Beberapa media melaporkan Ahmad Zahid tidak akan mempertahankan kerusi persekutuan Bagan Datuk yang disandangnya sejak empat penggal lalu.

Datuk Mohd Sumali Reduan

Setiausaha Eksekutif Umno Datuk Mohd Sumali Reduan menolak khabar angin bahawa presiden partinya Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi akan melepaskan diri daripada bertanding di kerusi parlimen Bagan Datuk.

Propaganda Politik

Mohd Sumali berkata tiada sebarang kenyataan rasmi daripada Ahmad Zahid dan khabar angin itu adalah propaganda politik semata-mata menjelang pilihan raya umum ke-15, lapor Umno Online hari ini.

“Saya tidak pernah mendengar khabar angin sebegitu dan tiada kenyataan rasmi daripada presiden,” katanya dipetik sebagai berkata.

Ahmad Zahid tidak akan Pertahankan Datuk Bagan

Beberapa media melaporkan Ahmad Zahid tidak akan mempertahankan kerusi persekutuan Bagan Datuk yang disandangnya sejak empat penggal lalu.

Dilaporkan juga bahawa Ahmad Zahid berhasrat untuk menyerahkan baton kepada anak perempuannya Nurulhidayah atau salah seorang pembantu kanannya.

Baca Lagi | Say hello to ‘Jaguh’, maskot kancil Pakatan untuk PRU15

Baca Lagi | Selepas kekecohan mengenai tambang penerbangan yang melambung tinggi, Malaysia Airlines menawarkan diskaun 20pc untuk penerbangan tempatan

About J M Riaz

JM Riaz merupakan seorang wartawan hiburan yang gemar membuat liputan berita terkini di dunia. Dia bersemangat untuk membawa orang ramai yang terkini dan terhebat dalam hiburan. JM suka berinteraksi dengan pembacanya dan mendengar pendapat mereka tentang cerita terkini.

Read Previous

Selepas kekecohan mengenai tambang penerbangan yang melambung tinggi, Malaysia Airlines menawarkan diskaun 20pc untuk penerbangan tempatan

Read Next

Dr M: Tanggungjawab rakyat Malaysia mengingatkan pengundi PRU15 tentang Umno, kemungkaran Najib

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.