The Malaysia Post

Selebriti Popular Sofía Vergara Dan Joe Manganiello Bercerai

Sofía Vergara dan suaminya, Joe Manganiello, telah berpisah dan bercerai selepas tujuh tahun perkahwinan, menurut laporan eksklusif dari Page Six.

Keputusan yang Sukar dan Permintaan untuk Menghormati Privasi

Dalam satu kenyataan kepada Page Six, pasangan itu berkata, “Kami telah membuat keputusan yang sukar untuk bercerai. Sebagai dua orang yang sangat menyayangi dan mengambil berat antara satu sama lain, kami dengan sopan meminta privasi kami dihormati pada masa ini semasa kami melalui fasa baharu dalam hidup kita.”

Sofia Vergara Meraikan Hari Jadinya Tanpa Suami

Walaupun kini Sofía sedang meraikan hari jadinya yang ke-51 di Itali dengan sekumpulan kawan, tanpa kehadiran Joe Manganiello atau cincin perkahwinan mereka.

Kehadiran Terakhir di Muka Umum dan di Media

Pasangan itu terakhir kali dilihat bersama bulan lalu di Hoboken, N.J., apabila Vergara melawat Manganiello pada set projek baharu yang dipanggil “Nonnas” bersama Vince Vaughn. Kehadiran mereka yang terakhir kali bersama di permaidani merah adalah pada bulan Mac di pesta Vanity Fair selepas pesta Oscar.

Kehidupan Sofía Vergara Selepas Perceraian

Vergara, yang juga merupakan hakim di rancangan “America’s Got Talent” di NBC, sedang menikmati hidupnya di Capri bersama kawan baiknya dan memperlihatkan kehidupan terbaiknya melalui gambar-gambar seksi yang diposkan di Instagram.

Baca lagi | Pengarah Filem Terkenal Syamsul Yusof dan Isteri Pertamanya, Puteri Sarah Liyana, Bercerai Talak Satu

Tanda Tanya Mengenai Kehadiran Joe Manganiello

Walau bagaimanapun, peminat-peminatnya di Instagram mula bertanya-tanya tentang keberadaan Joe Manganiello setelah dia tidak muncul dalam gambar-gambar tersebut. Salah seorang pengguna menulis, “Adakah orang lain tertanya-tanya di mana Joe?” Manakala yang lain berkata, “Saya tertanya-tanya di mana suami berada, dia tidak muncul dalam mana-mana foto atau video.”

Ucapan Selamat Ulang Tahun yang Menimbulkan Perhatian

Manganiello juga menimbulkan tanda tanya dengan mengucapkan selamat ulang tahun kepada isterinya di Instagram dalam bahasa Sepanyol dengan ucapan “¡¡Feliz Cumpleaños Sofía!!!” (“Selamat Hari Lahir Sofía” dalam bahasa Sepanyol). Beberapa peminat memberikan komen tentang ucapan tersebut. Seorang peminat menulis, “Adakah saya seorang sahaja yang tidak suka bunyinya? ‘Sofía’… malah ‘Sayang, Isteri tersayang’.” Seorang lagi menulis, “Joe, saya harap anda berdua sihat, ucapan selamat ulang tahun yang sangat berbeza (sejuk) kepada isteri anda, berbanding yang sebelumnya!”

Fokus ke Depan dengan Pengamatan Terhadap Kehidupan Sofia Vergara

Walaupun bercerai, Sofia Vergara nampaknya sedang menikmati hidupnya. Peminat-peminatnya juga mengambil perhatian terhadap ketidakhadiran Manganiello dalam perjalanan tersebut.

Majlis Perkahwinan dan Sejarah Hubungan Sofia Vergara dan Joe Manganiello

Pasangan itu telah berkahwin dalam majlis mewah di Palm Beach pada November 2015 dengan kehadiran 400 tetamu, termasuk rakan-rakan sekolah Vergara dari siri “Keluarga Moden” seperti Ed O’Neill, Eric Stonestreet, Ariel Winter, Jesse Tyler Ferguson, Julie Bowen, Sarah Hyland, serta Ty Burrell. Manganiello juga hadir bersama bintang “True Blood” seperti Anna Paquin dan Stephen Moyer. Majlis perkahwinan mereka juga turut dihadiri oleh Reese Witherspoon dan Channing Tatum.

Asal Usul Hubungan dan Pernikahan Sofia Vergara dan Joe Manganiello

Vergara mempunyai seorang anak lelaki berusia 31 tahun dari perkahwinan terdahulunya dengan Joe Gonzalez, dan dia dan Manganiello pertama kali bertemu melalui rakan dan rakan kerjanya, Jesse Tyler Ferguson, pada majlis makan malam Persatuan Wartawan Rumah Putih pada tahun 2014, ketika dia masih dalam proses bercerai dengan bekas suaminya, Nick Loeb.

Baca lagi | Farid Kamil Menolak Bercerai dengan Diana Danielle

Kesetiaan dan Penghargaan dalam Hubungan

Manganiello pernah memberitahu majalah People pada tahun 2020, “Saya tahu dengan cepat bahawa saya boleh mempercayainya, dan dia tahu dengan cepat bahawa dia boleh mempercayai saya. Dan kami berdua adalah orang yang mengutamakan kepentingan orang lain melebihi kepentingan diri sendiri. Saya dapat mendahulukan kehendaknya sebelum kehendak saya, apa sahaja perkara itu, dan dia juga mampu melakukannya. Sebaik sahaja anda memilikinya, anda tidak akan melepaskannya.”

Hubungan Sebelumnya Joe Manganiello

Sebelum berkahwin dengan Sofia Vergara, Manganiello pernah bercinta dengan pelakon Audra Marie dan model Bridget Peters.

Read Previous

‘Gila’ Kalau Banding Kes Sanusi Dengan Penderitaan Anwar – Rafizi Ramli

Read Next

Isu Hina Agama Islam: Penduduk Kristian Pakistan Berada Dalam Ketakutan

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.