The Malaysia Post

RM BTS & Jungkook Bakal Anjur Acara Pada Ulang Tahun Debut Ke-10

Pada hari Khamis, agensi BTS mengumumkan bahawa pengerusi mereka, RM, akan menganjurkan acara istimewa dan berinteraksi dengan peminat di Yeouido, sebagai sebahagian daripada BTS Festa 2023. Ahli termuda, Jungkook, juga akan memberikan persembahan istimewa dengan bunga api sebagai hadiah untuk ahli peminat. Peminat BTS sudah pun bersiap sedia untuk BTS Festa, sambutan tahunan yang menandakan ulang tahun kemunculan band K-pop ini.

Program Menarik BTS Festa 2023: Pengalaman di Yeouido

BTS Festa 2023 akan menyertakan projek BTS Presents Everywhere di Yeouido pada 17 Jun. Acara ini akan menyediakan beberapa aktiviti menarik untuk peminat, yang dikenali sebagai BTS ARMY. Program ini akan dimulakan dengan segmen khas bertajuk ‘It’s 5 PM, and This is Kim Namjoon’, yang dihoskan oleh Kim Namjoon sendiri. Segmen ini akan berlangsung selama satu jam, bermula dari 5 petang hingga 6 petang waktu Korea Selatan (KST).

Baca lagi | Kumpulan KPOP EXO Baekhyun, Xiumin, Chen Tamatkan Kontrak SM Entertainment, Bakal Ambil Tindakan Undang-undang

Persembahan Bunga Api Ulang Tahun Ke-10 BTS

Selepas itu, dari 8:30 malam hingga 9:00 malam KST, Jungkook akan muncul dalam Persembahan Bunga Api Ulang Tahun Ke-10 BTS. Semasa persembahan ini, bunga api akan dibunyikan sempena tahun ke-10 kewujudan BTS, sambil memainkan muzik popular daripada kumpulan itu. Disangkakan bunga api itu juga akan kelihatan dari lokasi lain. Peminat yang memenangi cabutan khas akan ditempatkan di ‘Zon Cerminan Bunga Api’ yang ditetapkan untuk melihat persembahan dalam kedudukan terbaik.

Bilik Pameran dan Pengalaman

Selain acara utama, Bilik Pameran dan Pengalaman akan menjadi tempat utama di Taman Hangang Yeouido pada 17 Jun. Pameran itu akan dibuka kepada peminat mulai jam 12 tengah hari dan akan menampilkan pelbagai permainan menarik serta program lain. Antara program yang akan diadakan termasuk: 10 Years of BTS, Run BTS Stage Outfits, Monumen FESTA ke-10, Potret Keluarga BTS, Bring The Song: My BTS Playlist, Temporary Tattoo Shop, dan banyak lagi.

Baca lagi | Berpegangan Tangan Di Paris, Jennie Blackpink Dan V BTS Bercinta?

Permainan Cerita BTS

Selain itu, agensi itu turut mengumumkan permainan menarik di mana peminat boleh menghantar cerita berkaitan BTS. Cerita terbaik akan dibaca oleh DJ Namjoon di ARMY Lounge dalam program radio yang boleh ditonton.

Kehadiran Ahli BTS pada BTS Festa 2023: Jin dan J-Hope Tidak Dapat Hadir

Sila ambil perhatian bahawa tahun ini, Jin dan J-Hope dijangka tidak dapat menghadiri perayaan ini kerana mereka kini berkhidmat dalam tentera.

BTS yang terdiri daripada RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V, dan Jungkook terus menarik perhatian peminat mereka dengan acara istimewa seperti BTS Festa. BTS ARMY menantikan sambutan tahunan ini dengan penuh semangat, dan BTS cuba memberikan pengalaman yang tidak dapat dilupakan untuk peminat mereka melalui acara yang telah mereka sediakan.

Read Previous

Pemenang Piala Dunia Argentina Alexis Mac Allister Tandatangan Kontrak Bersama Liverpool

Read Next

Keputusan Liga Super 2023: Terengganu FC Tewas Di Tangan JDT 3-1

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.