The Malaysia Post

Neymar Minta Maaf Kepada Teman Wanita Kerana Curang 

Dalam satu siaran media sosial yang panjang, atlet profesional itu menyampaikan permohonan maaf secara terbuka kepada Bruna Biancardi yang sedang hamil.

Neymar Membuat Permohonan Maaf di Media Sosial untuk Menyatakan Kesalannya

Neymar meluahkan kekesalannya di akaun Instagramnya pada hari Rabu, “Saya berasa sangat menyesal dan ingin memohon maaf kepada anda berdua dan kepada keluarga anda. Saya sedar akan kesilapan yang telah saya lakukan dan saya cuba membetulkannya. Walaupun kesilapan itu mungkin tidak mudah dimaafkan, saya sangat memerlukan kehadiran awak dalam HIDUP KAMI.”

Permintaan maaf ini dibuat hanya dua bulan selepas pasangan itu mengumumkan mereka menjangkakan bayi akhir tahun ini. Dalam catatan terbarunya, Neymar berharap agar hubungan mereka terus bertahan dan menghadapi segala cabaran yang mungkin mendatangi mereka.

Baca lagi | Viral Suami Curang, Bawa Rakan Sekerja dan Anak Check In Hotel

Neymar Menjelaskan Sebab Disebalik Hantaran di Instagram

Walaupun tidak jelas apa yang membuatkan Neymar berasa perlu memohon maaf secara terbuka, pemain bola sepak itu menjelaskan sebab di sebalik keputusannya untuk menyiarkan mesej itu kepada 210 juta pengikut Instagramnya.

Dalam catatan itu, Neymar mengumumkan bahawa dia memohon maaf atas kesilapan yang dilakukannya berikutan pendedahan tentang kecurangannya terhadap teman wanitanya yang sedang hamil. Neymar juga berkata dia mempunyai kewajipan untuk membuat permohonan maaf secara terbuka bagi mengeratkan hubungan ini.

Jelasnya lagi, sekiranya perkara peribadi telah menjadi perhatian umum, maka dia juga sewajarnya membuat permohonan maaf secara terbuka supaya semua pihak yang terlibat dapat memahami situasi tersebut dan saling berdamai.

Baca lagi | Beego Nafi Orang Ketiga Punca Cerai

Maklum Balas Awam Terhadap Permohonan Maaf Neymar

Sehingga kini, Biancardi masih belum memberi maklum balas terbuka terhadap permohonan maaf Neymar. Sebaliknya, model yang juga bakal ibu ini berkongsi foto kunjungannya ke gerai pameran pereka fesyen dengan memuat naik ke akaun Instagramnya pada Khamis. Ini menimbulkan persoalan tentang perasaan dan pemikiran Biancardi selepas menerima permohonan maaf Neymar.

Read Previous

Bekas Teman Wanita Pemain Bola Sepak Sabah, Rizal Ghazali Ditahan Polis 

Read Next

Kejadian Kapal Selam Titanic: 5 Penumpang Dilaporkan Maut Akibat ‘Letupan Tidak Sengaja’

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.