The Malaysia Post

Viral Suami Curang, Bawa Rakan Sekerja dan Anak Check In Hotel

Seorang wanita telah memuat naik sebuah kisah sedih di Twitter tentang suaminya yang menjalinkan hubungan cinta dengan rakan sekerja. Apa yang lebih menyedihkan lagi, suaminya pernah terlanjur beberapa kali dengan rakan sekerjanya itu.

Wanita tersebut memilih untuk tidak mendedahkan identitinya dan mendedahkan bahawa dia dan suaminya telah berkahwin selama empat tahun. Ujian terhadap rumah tangganya bermula apabila suaminya semakin rapat dengan seorang rakan sekerja.

Hubungan antara suami dan rakan sekerjanya bermula tujuh tahun lalu dan pada akhirnya, mereka terlibat dalam hubungan intim. Wanita tersebut sedar bahawa suaminya menjalinkan hubungan senyap dengan rakan sekerja tersebut sejak awal, tetapi dia tidak dapat membuktikannya.

Sudah tahu sejak awal, tapi tiada bukti

Suaminya selalu balik lewat malam dan memberikan alasan bahawa dia sedang menjalani latihan di kolam renang atau pergi ke Ipoh untuk latihan. Pada awalnya, wanita tersebut percaya pada alasan suaminya kerana mereka berlainan industri dan dia cuba memahami kerja suaminya serta meletakkan kepercayaan sepenuhnya padanya.

Baca lagi | Ameer 25 Tahun, Jurulatih Termuda Badminton Malaysia

Lebih teruk lagi, wanita tersebut mendapati tiket tempahan bilik romantik atas nama suaminya. Ketika ditanya, suaminya memberikan alasan bahawa tiket tersebut untuk kawan-kawan vespa. Namun, naluri wanita tersebut kuat mengatakan bahawa itu bukan alasan sebenar dan mereka bertengkar besar.

Ada pihak ketiga ikut bercuti?

Walaupun begitu, wanita tersebut dan suaminya mencuba memperbaiki hubungan mereka dengan membawa anak-anak bercuti ke Sarawak. Satu malam semasa bercuti, wanita tersebut terdengar suaminya mengerang semasa mandi pada pukul 3 pagi. Apabila ditanya, suaminya memberikan alasan bahawa dia sakit bahu. Wanita tersebut cuba mempercayai alasan suaminya tetapi selepas pulang bercuti, dia menemui bukti bahawa suaminya curang. Dia mendapati gambar suaminya tidur di atas katil dengan perempuan lain.

Walau bagaimanapun, suaminya masih enggan mengaku dan wanita tersebut terpaksa mencari nama akaun media sosial perempuan tersebut dan menyiasat hubungan mereka. Akhirnya, dia mengetahui bahawa suaminya dan perempuan tersebut telah melakukan hubungan intim beberapa kali.

Baca lagi | Chong Wei Akan Bantu Tze Yong menyertai Zii Jia di Sukan Paris

Bawa anak chek in hotel ketika buat maksiat

Pada awal tahun ini, wanita tersebut telah melakukan solat tahajud dan akhirnya mengetahui kisah sebenar. Sebagai seorang ibu, wanita tersebut tidak menyangka suaminya sanggup membawa anak-anak mereka ke hotel ketika melakukan maksiat.

Ketika mereka bertengkar besar, wanita tersebut membawa anak-anak mereka pindah ke Kuala Lumpur dan masih dalam proses untuk menenangkan diri. Dia tidak tahu sama ada perlu meneruskan perceraian ini atau tidak kerana anak mereka. Suaminya tidak sanggup berpisah dengan anak mereka dan apa yang telah dilakukannya telah menyebabkan traumaq pada diri wanita tersebut dan anak-anak mereka.

About J M Riaz

JM Riaz merupakan seorang wartawan hiburan yang gemar membuat liputan berita terkini di dunia. Dia bersemangat untuk membawa orang ramai yang terkini dan terhebat dalam hiburan. JM suka berinteraksi dengan pembacanya dan mendengar pendapat mereka tentang cerita terkini.

Read Previous

Ameer 25 Tahun, Jurulatih Termuda Badminton Malaysia

Read Next

Nazim Othman Jadi Perhatian, Kongsi Video Tayang Tubuh

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.