The Malaysia Post

Mizz Nina dan Essam Mengadakan Resepsi Perkahwinan di Malaysia

Kuala Lumpur, 5 September 2023 – Setelah sekian lama menunggu, akhirnya, penyanyi yang kini bergelar usahawan, Shazrina Azman atau lebih dikenali sebagai Mizz Nina, bersama suaminya yang juga penyanyi dari Amerika-Morocco, dikenali dengan nama Essam Muhammad, telah mengadakan majlis resepsi pernikahan mereka di Malaysia. Majlis bersejarah ini berlangsung pada Ahad yang lepas diadakan di Boathouse, Jalan Ampang, Kuala Lumpur, dan telah pun dihadiri oleh ahli keluarga serta rakan-rakan rapat mereka.

Gaya Dan Pakaian Menarik Perhatian

Pada majlis yang indah ini, Mizz Nina yang berusia 43 tahun dan dulunya penyanyi utama Teh Tarik Crew, mengenakan gaun putih dan hijab yang direka oleh Ezzati Amira. Sementara itu, Essam memakai jubah putih tradisional serta kopiah yang serasi dengan pakaian isterinya.

Fazz Ariffin, pengarah solekan Mizz Nina, berkongsi beberapa gambar pasangan tersebut semasa majlis tersebut di Facebooknya, yang menjadi tumpuan ramai peminat.

Baca lagi | Essam Muhammad Sah Berkahwin Dengan Mizz Nina

Ucapan dari Rakan-Rakan Terdekat

Salah seorang rakan rapat Nina berkata dalam ruangan komen di akaun Facebook Fazz: “Mereka adalah pasangan yang luar biasa dengan senyuman yang sama mesra dan murah hati. Semoga mereka memiliki perkahwinan yang panjang dan bahagia.”

Perjalanan Cinta Mizz Nina dan Essam

Mizz Nina dan Essam mengikat tali pertunangan mereka pada bulan Jun di Amerika Syarikat sebelum mengadakan resepsi megah ini di Malaysia. Sebelum ini, Mizz Nina pernah berkahwin dengan seorang penyanyi rock terkenal, iaitu Noh Salleh dari kumpulan Hujan pada Julai 2011 namun perkahwinan mereka tidak kekal lama apabila mengambil keputusan bercerai pada Ogos tahun lepas.

Majlis resepsi pernikahan Mizz Nina dan Essam adalah satu lagi bab bahagia dalam kisah cinta mereka yang mengagumkan. Kami diucapkan tahniah kepada pasangan ini atas penemuan bahagia mereka dan berharap agar mereka berdua mendapatkan kebahagiaan yang kekal dalam perkahwinan mereka. Semoga cinta mereka terus berkembang dan mekar, membawa keceriaan kepada mereka sepanjang hayat.

Read Previous

Cabaran Besar Bagi Zii Jia dan Tze Yong di Terbuka China 2023

Read Next

Sam Altman, CEO OpenAI, Orang Pertama Dapat Visa Emas Indonesia

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.