The Malaysia Post

Kumpulan rock AS memohon maaf selepas wanita depan kencing di muka peminat

Sophia Urista

Credits: preview

Kumpulan lagu kulit rock yang berpangkalan di New York, Brass Against telah memohon maaf selepas penyanyi mereka, Sophia Urista, membuang air kecil di muka peminat semasa salah satu rancangan langsung mereka.

Menurut Independent, kumpulan itu sedang membuat persembahan di festival Welcome to Rockville di Florida apabila Urista kedengaran memberitahu orang ramai bahawa dia perlu membuang air kecil sebelum menjemput peminat lelaki ke atas pentas.

Urista memberitahu orang ramai bahawa dia akan membuang air kecil di dalam mulut kipas sebelum mengarahkan peminat lelaki itu untuk berbaring di atas pentas sambil dia menurunkan seluarnya dan membuang air kecil di mukanya, semuanya semasa membuat persembahan mereka Wake Up by Rage Against the Machine.

“Saya kena kencing. Dan saya tidak boleh pergi ke bilik mandi.

“Jadi, kita juga boleh membuat persembahan daripadanya,” kata Urista.

Klip dari rancangan itu telah diedarkan dalam talian dengan orang yang menjenamakan pertunjukan sampingan Urista sebagai ‘menjijikkan’.

Di Twitter, coretan daripada rancangan itu telah mendapat lebih satu juta tontonan yang dimuat naik oleh pengguna s_mohn99 yang memberi kapsyen klip itu dengan ‘Saya tidak percaya saya menonton ini dengan mata saya’.

“Bro, apa yang saya baru tonton dalam festival Florida,” balas pengguna kevin_corter kepada Tweet tersebut.

“Saya tidak pernah melihat omong kosong ini di konsert, dan saya pernah menghadiri konsert metal sebenar seperti Rammstein.

“Saya rasa itu bukan kali pertama lelaki itu… Juga, berapa lama dia menahan gelen itu?!” Pengguna Joseph4400 menulis tweet.

Brass Against, yang terkenal dengan lagu-lagu rock seperti Black Sabbath dan Soundgarden, telah menyiarkan permohonan maaf di media sosial mereka.

“Kami berseronok malam tadi di Welcome to Rockville.

“Sophia terbawa-bawa. Itu bukan sesuatu yang kami jangkakan dan ini bukan sesuatu yang anda akan lihat lagi di rancangan kami. Terima kasih kerana membawanya malam tadi, Daytona,” baca tweet itu.

Kumpulan itu, semasa membalas tweet juga berkata bahawa Urista telah membersihkan pentas selepas mereka selesai membuat persembahan.

Baca Lagi | Kumpulan rock AS memohon maaf selepas wanita depan kencing di muka peminat

Sementara itu, menurut The New York Post, jurucakap Polis Daytona Beach telah mengesahkan bahawa mereka telah menerima aduan mengenai pelanggaran kencing dan telah memfailkan laporan.

Jurucakap itu menambah bahawa pendedahan tidak senonoh boleh dihukum penjara sehingga setahun atau denda $1,000 (RM4,161).

Read Previous

Johor merancang untuk memajak venue Sukma 2020

Read Next

Tok Mat Umno berkata wajar PRU15 diadakan dalam masa terdekat

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

Sertai surat berita kami
Dapatkan artikel terkini, Pekerjaan, hadiah percuma, berita hiburan dihantar terus ke peti masuk anda
170000 subscribers are here