Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kumpulan rock AS memohon maaf selepas wanita depan kencing di muka peminat

Sophia Urista

Kumpulan lagu kulit rock yang berpangkalan di New York, Brass Against telah memohon maaf selepas penyanyi mereka, Sophia Urista, membuang air kecil di muka peminat semasa salah satu rancangan langsung mereka.

Menurut Independent, kumpulan itu sedang membuat persembahan di festival Welcome to Rockville di Florida apabila Urista kedengaran memberitahu orang ramai bahawa dia perlu membuang air kecil sebelum menjemput peminat lelaki ke atas pentas.

Urista memberitahu orang ramai bahawa dia akan membuang air kecil di dalam mulut kipas sebelum mengarahkan peminat lelaki itu untuk berbaring di atas pentas sambil dia menurunkan seluarnya dan membuang air kecil di mukanya, semuanya semasa membuat persembahan mereka Wake Up by Rage Against the Machine.

“Saya kena kencing. Dan saya tidak boleh pergi ke bilik mandi.

“Jadi, kita juga boleh membuat persembahan daripadanya,” kata Urista.

Klip dari rancangan itu telah diedarkan dalam talian dengan orang yang menjenamakan pertunjukan sampingan Urista sebagai ‘menjijikkan’.

Di Twitter, coretan daripada rancangan itu telah mendapat lebih satu juta tontonan yang dimuat naik oleh pengguna s_mohn99 yang memberi kapsyen klip itu dengan ‘Saya tidak percaya saya menonton ini dengan mata saya’.

“Bro, apa yang saya baru tonton dalam festival Florida,” balas pengguna kevin_corter kepada Tweet tersebut.

“Saya tidak pernah melihat omong kosong ini di konsert, dan saya pernah menghadiri konsert metal sebenar seperti Rammstein.

“Saya rasa itu bukan kali pertama lelaki itu… Juga, berapa lama dia menahan gelen itu?!” Pengguna Joseph4400 menulis tweet.

Brass Against, yang terkenal dengan lagu-lagu rock seperti Black Sabbath dan Soundgarden, telah menyiarkan permohonan maaf di media sosial mereka.

“Kami berseronok malam tadi di Welcome to Rockville.

“Sophia terbawa-bawa. Itu bukan sesuatu yang kami jangkakan dan ini bukan sesuatu yang anda akan lihat lagi di rancangan kami. Terima kasih kerana membawanya malam tadi, Daytona,” baca tweet itu.

Kumpulan itu, semasa membalas tweet juga berkata bahawa Urista telah membersihkan pentas selepas mereka selesai membuat persembahan.

Baca Lagi | Kumpulan rock AS memohon maaf selepas wanita depan kencing di muka peminat

Sementara itu, menurut The New York Post, jurucakap Polis Daytona Beach telah mengesahkan bahawa mereka telah menerima aduan mengenai pelanggaran kencing dan telah memfailkan laporan.

Jurucakap itu menambah bahawa pendedahan tidak senonoh boleh dihukum penjara sehingga setahun atau denda $1,000 (RM4,161).

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

More Stories

Datuk Seri Wee Ka Siong

Menteri pengangkutan: Harga purata tiket penerbangan ke Sarawak RM360, boleh dikurangkan

Harga purata tiket penerbangan dari Kuala Lumpur ke Kuching, Sarawak antara 11 dan 31 Disember 2021 ialah RM360, berdasarkan pemantauan Suruhanjaya Penerbangan Malaysia (Mavcom), persidangan Dewan Rakyat diberitahu hari ini. Menteri Pengangkutan Datuk Seri Wee…

Datuk Seri Hamzah Zainudin

KDN terima laporan kartel imigresen melibatkan kakitangan jabatan

Kementerian Dalam Negeri hari ini mendedahkan pihaknya menerima laporan mengenai kewujudan aktiviti kartel melibatkan anggota Jabatan Imigresen berhubung hal imigresen, kata menterinya Datuk Seri Hamzah Zainudin. Beliau berkata penglibatan kartel itu bukan sahaja berkaitan kenaikan…

Rexy Mainaky

Rexy melapor diri untuk hari pertama sebagai timbalan pengarah kejurulatihan BAM

Bekas juara dunia badminton dan pemenang pingat emas Olimpik, Rexy Mainaky melapor diri sebagai timbalan pengarah kejurulatihan Persatuan Badminton Malaysia (BAM) hari ini dan berkongsi petua dengan kakitangan kejurulatihan tentang cara menguruskan prestasi caj mereka.…

Related Videos

Logo

Sertai surat berita kami

Dapatkan artikel terkini, pekerjaan, hadiah-hadiah percuma, berita hiburan yang dihantar terus ke peti masuk anda

Sebanyak 170000 pelanggan berada di sini