The Malaysia Post

Jacky Cheung Cipta Rekod Baru Dengan Konsert 11 Malam Di Singapura

Adegan muzik akan melanda Singapura apabila Raja Langit Hong Kong yang legenda, Jacky Cheung, meneruskan Jelajah Konsert 60+ yang mendapat penilaian tinggi dengan dua malam tambahan keajaiban muzik.

Stadium Penampilan Tertutup Singapura pada 3 dan 4 Ogos 2023

Acara itu akan berlangsung pada 3 dan 4 Ogos 2023 di Stadium Tertutup Singapura yang terkenal, dan menandakan jumlah tawaran Cheung di Singapura pada 11, satu pencapaian yang menakjubkan.

Rekod Baru: Artis Solo dengan Persembahan Terbanyak di Singapura

Pencapaian ini mencatatkan rekod baharu bagi jumlah persembahan yang banyak pernah dilakukan oleh seorang artis di negara ini.

Terkenal dengan kepujaan dan vokal yang menggugah jiwa di atas pentas, Jacky Cheung telah mengumpulkan kumpulan peminat setia di seluruh dunia.

Baca lagi | IPTA Anjur Konsert Di Kuala Terengganu Dikompaun RM25,000

Permintaan Luar Biasa: Tiket Habis Dalam Masa Beberapa Jam

Tiket konsert Jacky Cheung untuk tarikh sebelum ini habis dijual dalam masa beberapa jam sahaja. Persembahannya dari 14 hingga 16 Julai, 21 hingga 23 Julai dan 28 hingga 30 Julai telah menyaksikan permintaan yang luar biasa, dengan tiket habis dijual dalam beberapa jam selepas dikeluarkan.

Jangkaan Teruja untuk Jelajah Konsert 60+ Jacky Cheung

Jangkaan untuk 60+ Jelajah Konsertnya sudah semakin tinggi, dan jangkaan tiket untuk pertunjukan tambahan ini akan habis dijual dengan cepat.

Harga Tiket Konsert dan Pilihan Tempat Duduk

Harga tiket untuk dua konsert tambahan itu berharga antara $168 dan $388, memberikan pilihan peminat untuk merasai keajaiban Jacky Cheung yang tidak dapat dilupakan secara langsung di atas pentas.

Baca lagi | Taylor Swift Buat Kejutan Persembahan Lagu Sindiran John Mayer ‘Dear John’

Tiket Tersedia untuk Pembelian

Tandakan tarikh pada hari Jumaat yang akan datang. Bermula dari Jumaat depan (30 Jun), jam 10:00 pagi (GMT+8), tiket akan tersedia untuk pembelian.

Cara Membeli Tiket Konsert Jacky Cheung 2023

Pihak yang berminat boleh mengesahkan tempat duduk mereka melalui laman web rasmi Ticketmaster di ticketmaster.sg/activity/detail/23_jc60 atau dengan menghubungi 3158 8588.
Selain itu, tiket boleh didapati di cawangan Singpost yang mudah ditemui di seluruh pulau.

Read Previous

10 Fakta Menarik Hari Raya Aidiladha Yang Perlu Anda Tahu

Read Next

Tindakan Merosakkan Al Quran Adalah Kesalahan Jenayah – Vladimir Putin

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.