The Malaysia Post

Britney Spears, Sam Asghari Bercerai Setelah 14 Bulan Kahwin

Pada 18 Ogos 2023, berita menggemparkan industri hiburan apabila suami Britney Spears, Sam Asghari, mengumumkan perceraian mereka hanya selepas 14 bulan berkahwin. Pasangan selebriti ini diketahui menghadapi masalah peribadi yang membawa kepada keputusan ini.

Keputusan Menyedihkan Bagi Pasangan

Melalui akaun Instagramnya, Sam Asghari berkongsi kenyataan yang memaklumkan bahawa pasangan mereka telah memutuskan untuk mengakhiri perkahwinan mereka. Dalam kenyataannya, Asghari menyebut, “Selepas 6 tahun penuh cinta dan komitmen, isteri saya dan saya telah memutuskan untuk mengakhiri perjalanan kami bersama.”

Baca lagi | Britney Spears Merangkul ‘this NO RULE THING’ dalam Pelik Instagram Return

Alasan Perceraian

Dokumen mahkamah yang difailkan di Los Angeles menunjukkan bahawa Asghari menyatakan “perbezaan yang tidak dapat diperbaiki” sebagai alasan utama untuk perceraian ini. Walaupun keduanya masih mempunyai cinta dan saling menghormati, mereka akhirnya memutuskan untuk berjalan berpisah.

Perjuangan Hidup Britney Spears

Britney Spears, penyanyi terkenal dengan lagu-lagu hits seperti “Oops!… I Did It Again” dan “Toxic,” telah melalui banyak perjuangan dalam hidupnya. Pada tahun 2022, setahun selepas hakim di California menghentikan tatacara pengaman kontroversial selama 14 tahun yang menghalang Spears daripada menguruskan kehidupan dan kewangannya sendiri, dia berjaya mendirikan rumah tangga dengan Asghari.

Perlindungan Harta Sepanjang Perkahwinan

Pernikahan mereka dilaporkan dilindungi oleh perjanjian pra-nikah yang akan memastikan aset Britney Spears terjamin. Bagaimanapun, dokumen perceraian Asghari juga menyatakan bahawa mereka telah berpisah sejak bulan lepas, menunjukkan bahawa perpisahan ini bukanlah keputusan yang terburu-buru.

Baca lagi | Britney Spears mengejutkan peminat dengan 11 gambar topless di Instagram

Kehidupan Masa Depan

Selepas perpisahan mereka menjadi berita utama, Britney Spears berkongsi di Instagram pada malam Rabu bahawa dia merancang untuk membeli seekor kuda, namun dia tidak menyebut tentang status perkahwinannya. Memoirnya yang berjudul “The Woman In Me” dijadualkan akan diterbitkan pada bulan Oktober, yang kemungkinan akan memberi pandangan mendalam tentang perjalanan hidupnya.

Dalam masa terdekat, masyarakat dan peminat akan terus memerhatikan perkembangan dalam kehidupan selebriti ini, sambil memberi privasi yang diingini kepada mereka. Semoga kedua-dua individu ini akan menjalani peralihan ini dengan baik dan menemui kebahagiaan masing-masing.

Read Previous

Piala Malaysia 2023: KL City Mara ke Suku Akhir

Read Next

Jururawat Didapati Bersalah Membunuh Tujuh Bayi di Unit Neonatal

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.