The Malaysia Post

Viral: Beli Mercedes G Wagon Untuk Anak 5 Tahun

KUALA LUMPUR, 11 April 2023 – Sebuah video viral di media sosial Tiktok menunjukkan sebuah pasangan suami isteri memberikan hadiah istimewa kepada anak mereka yang baru berusia lima tahun. Dalam video tersebut, kelihatan pasangan suami isteri tersebut memberikan hadiah kereta jenama mewah Mercedes G Wagon kepada anak mereka yang bernama Nur Fatima Az Zahra.

Menurut Farhana, ibu kepada Fatima yang juga memuat naik video tersebut di Tiktok, dia dan suaminya telah bersepakat untuk membeli kereta mewah itu sebagai hadiah ulang tahun kelahiran buat anak mereka. Farhana turut memuji anaknya yang sangat bersemangat menerima hadiah tersebut dan sering meminta untuk memegang kunci kereta itu.

Baca lagi | Isu Najib dan Zahid Hamidi Bencana Bagi Kerajaan Anwar

“Dia sangat gembira dan memang sudah lama berangan-angan untuk memiliki kereta Mercedes G Wagon ini. Saya dan suami memang berhasrat untuk memberikan hadiah istimewa untuk ulang tahun kelahirannya yang ke-5 tahun ini,” ujarnya.

Netizen beri reaksi positif

Video tersebut menarik perhatian ramai netizen di Tiktok dan juga di laman sosial lain seperti Facebook dan Twitter. Ramai yang memberikan reaksi positif terhadap kelakuan pasangan suami isteri tersebut dan turut merakamkan kegembiraan anak kecil tersebut.

Media OhBulan! turut menyatakan tentang reaksi gembira anak kecil itu sebaik sahaja penutup matanya dibuka. Menurut mereka, video tersebut telah menarik perhatian ramai pengguna media sosial dan turut menjadi topik hangat di kalangan netizen.

Harga mampu beli bagi Farhana dan suami

Sementara itu, hasil carian di internet menunjukkan bahawa harga kereta mewah tersebut dijual bermula pada harga RM1.7 juta sebuah. Bagi pasangan suami isteri tersebut, hadiah istimewa itu merupakan satu penghargaan yang diberikan kepada anak mereka dan turut memeriahkan lagi ulang tahun kelahirannya yang ke-5 tahun.

Farhana, selain menjadi seorang ibu rumah tangga yang baik, juga mempunyai karier sebagai seorang usahawan dalam bidang kecantikan. Dia mempunyai bisnes sendiri dan turut aktif dalam mempromosikan produk-produk kecantikan di media sosial. Farhana juga dikenali sebagai seorang influencer yang mempunyai ribuan pengikut di laman sosial seperti Instagram dan Tiktok.

Baca lagi | Top 4 Aplikasi Kesihatan Terbaik

Sementara itu, suami Farhana pula bekerja sebagai seorang profesional di sebuah syarikat terkemuka. Beliau sangat penyayang dan turut aktif dalam menjaga keluarga mereka. Suami Farhana juga merupakan seorang ayah yang penyayang dan sering meluangkan masa bersama anak-anaknya.

Read Previous

Isu Najib dan Zahid Hamidi Bencana Bagi Kerajaan Anwar

Read Next

Sri Pahang FC Menang Tapi Aksi Hambar – Fandi

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.