The Malaysia Post

Pengarah Terkenal Aziz M. Osman Bercerai dengan Puteri Lily Lokman

Pengarah terkenal Malaysia, Aziz M. Osman, baru-baru ini mengumumkan perceraian rasmi dengan isterinya, Puteri Lily Lokman, pada awal bulan lalu. Berita mengejutkan ini diumumkan oleh bekas isteri pengarah itu melalui akaun Instagramnya.

Pendedahan Melalui Status Instagram

Puteri Lily Lokman mengambil keputusan untuk mendedahkan perkara ini melalui InstaStory-nya sebagai tindakan proaktif untuk mengelakkan sebarang fitnah atau spekulasi tentang perceraian mereka. Pengumuman itu mendapat perhatian ramai ahli keluarga, kawan-kawan rapat, dan peminat pasangan itu.

Bukan Disebabkan Orang Ketiga

Puteri Lily menegaskan bahawa perceraian mereka bukanlah disebabkan oleh campur tangan pihak ketiga. Ini menunjukkan bahawa keputusan ini diambil secara matang dan bermusyawarah antara mereka berdua.

Baca lagi | Diana Danielle Minta Cerai Farid Kamil

Kesannya Terhadap Anak-Anak

Perceraian ini tidak menjejaskan hubungan baik mereka sebagai ibu bapa kepada dua orang anak, Puteri Nur Azzahra (11 tahun) dan Putera Muhamad Aryan (lima tahun). Pasangan itu memastikan bahawa keputusan perceraian tidak akan mempengaruhi emosi dan mental anak-anak mereka, dan mereka berazam untuk menjaga hubungan baik demi kesejahteraan kedua-dua anak.

Sejarah Perkahwinan Aziz M. Osman

Ini bukan kali pertama Aziz M. Osman mengalami perceraian. Sebelumnya, beliau pernah bergelar suami kepada pelakon, Nor Aliah Lee, dan mempunyai enam anak daripada perkahwinan tersebut. Setelah berpisah dengan Nor Aliah Lee, Aziz berkahwin dengan Nor Radhiah pada 4 April 2008 sebelum akhirnya berkahwin dengan Puteri Lily Lokman.

Perkembangan Seni Aziz M.Osman

Pengarah filem Malaysia, Aziz M. Osman, adalah seorang tokoh terkenal dalam industri filem Malaysia. Aziz M. Osman dikenali dengan gaya arahan yang unik dan kreatif dalam mencipta pelbagai genre filem.

Selain daripada genre komedi, Aziz M. Osman juga mengarahkan filem-filem lain seperti drama dan aksi. Beliau berjaya menggabungkan elemen-elemen yang berbeza untuk mencipta filem-filem yang menarik dan mencetuskan perbincangan dalam industri filem Malaysia.

Kerjayanya sebagai pengarah filem telah dianugerahi dengan pelbagai penghargaan dan pencalonan, yang menunjukkan kejayaan dan pencapaiannya dalam bidang perfileman. Aziz M. Osman meneruskan sumbangannya dalam membangunkan industri filem Malaysia dan meningkatkan kualiti filem tempatan.

Kami berharap agar pasangan ini mendapatkan kekuatan untuk menghadapi perubahan dalam hidup mereka dan mendoakan agar urusan mereka dipermudahkan. Semoga kebahagiaan dan kejayaan menyertai mereka dalam perjalanan baru yang bakal dihadapi.

Read Previous

Banjir Kilat di Utara China: Enam Orang Meninggal Dunia, Empat Hilang

Read Next

Perikatan Nasional Akan Tadbir Negara Jika Menang Enam Negeri Dalam PRN – Kata Shahidan kepada Anthony Loke

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.