The Malaysia Post

Naomi Campbell Berjalan Untuk Label Malaysia di Minggu Fesyen Dubai

Minggu Fesyen Dubai telah menyaksikan sorotan dengan supermodel Britain, Naomi Campbell, berjalan untuk label fesyen Malaysia yang terkenal, Rizman Ruzaini. Pertunjukan ini telah mencetuskan fenomena di media sosial dan menjadi perbualan hangat di kalangan pencinta fesyen dan pengikut Naomi Campbell.

Kejutan Terbesar Dalam Dunia Fesyen

Pada hari Ahad, Naomi Campbell mengambil jalan terakhirnya di landasan Minggu Fesyen Dubai dengan penuh keyakinan. Rizman Nordin, pengasas bersama label Rizman Ruzaini, menyatakan, “Ini adalah impian setiap pereka untuk berjalan-jalan bersama supermodel ikonik untuk mereka. Tetapi apabila ini menjadi kenyataan bagi kami, kami gembira dengan ketulusan dan profesionalisme beliau.”

Ruzaini Jamil, pengasas bersama, juga menggambarkan Naomi Campbell sebagai seorang wanita yang sebenar dan ajaib ketika dia mengambil landasan dalam reka bentuk Rizman Ruzaini, pada platform bertaraf dunia seperti Dubai Fashion Week.

Baca lagi | Legging semakin berani untuk Kemunculan Fesyen Terkini mereka

Perjalanan Dua Rakan Seperjalanan

Tujuh belas tahun yang lalu, Rizman dan Ruzaini adalah rakan sekelas di UiTM (Universiti Teknologi Mara) ketika mereka mengikuti ijazah dalam reka bentuk fesyen. Pada masa itu, mereka telah membayangkan membentuk perkongsian dalam dunia fesyen yang akan mengukuhkan kedudukan mereka dalam industri ini.

Sebuah gambar Rizman dan Ruzaini bersama Campbell telah dikongsikan di platform sosial Instagram selepas pertunjukan berakhir, mengukuhkan hubungan antara mereka.

Kepelbagaian dalam Dunia Fesyen

Pada bulan Ogos, Rizman Ruzaini telah dijemput untuk mengambil bahagian dalam Dubai Fashion Week yang berprestij, yang dianjurkan oleh Majlis Fesyen Arab. Acara ini adalah salah satu daripada kumpulan elit minggu fesyen dunia yang juga merangkumi bandar-bandar ternama seperti London, Paris, Milan, dan New York.

Rizman Ruzaini sentiasa dikenali untuk menawarkan reka bentuk glamor dan eksklusif. Mereka telah mendapat sokongan daripada selebriti terkemuka Malaysia, termasuk Ziana Zain, Datuk Seri Siti Nurhaliza, dan Erra Fazira, yang sering memakai rekaan mereka dengan bangga. Keikutsertaan Naomi Campbell dalam pertunjukan mereka adalah bukti yang jelas bahawa label Malaysia ini telah mencapai prestij dan pengiktirafan dalam arena fesyen global.

Read Previous

Kanak-Kanak Maut Terjatuh ke Dalam Mesin Basuh

Read Next

Perang Dingin Antara Chow Kon Yeow dan Lim Guan Eng Semakin Tegang

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.