The Malaysia Post

Misi Jelajah Asia, Coldplay Bawa “Music Of The Spheres” Ke Kuala Lumpur

Kini, Coldplay menjadi sohor di seluruh media sosial sebab terdapat sebab yang berita di jalanan mengatakan bahawa kumpulan rock British akan secara rasmi mengumumkan Jelajah Asia mereka tidak lama lagi.

Sementara kami tidak sabar menunggu yang baharu, terdapat beberapa teaser yang telah dikesan di seluruh Asia iaitu Indonesia, Filipina, Thailand, dan ya Malaysia juga!

Di Kuala Lumpur, birdie kecil juga menghantar klip promosi “Music Of The Spheres”.

Baca lagi | Artis Asing mesti Mematuhi Norma Tempatan untuk Beraksi di Malaysia

Peminat Teruja Lihat Klip Muzik Coldplay Dipaparkan

Promosi itu dimainkan di skrin bersebelahan dengan air pancut ikonik di hadapan Pavilion Kuala Lumpur.

Kami tidak pasti sama ada ramai pembeli di Bukit Bintang melihat visual itu, tetapi klip pendek ini sudah cukup untuk membuatkan peminat menjadi heboh.

Satu-satunya petunjuk yang boleh kami perolehi daripada visual ialah Coldplay berkemungkinan membawa jelajah mereka ke Malaysia tahun ini.

Terdapat khabar angin yang mendakwa Jelajah Asia Coldplay mungkin akan berlaku pada bulan November. Sekali lagi, tiada pengesahan rasmi jadi ambil ini dengan sebutir garam.

Baca lagi | Penyanyi Malaysia Jamal Abdillah Ajak Peminat Menamakan Anak Keempatnya

Himpun Peminat Untuk Gesa Sokongan Perdana Menteri

Terdahulu, Pengurus Acara dan Pengurus Artis, Nur Iman Tang, menggunakan akaun Instagramnya untuk menghimpunkan rakyat Malaysia dengan tujuan menggesa Anwar Ibrahim menyokong membawa Coldplay ke Malaysia.

Ini disebabkan oleh khabar angin mengenai kemungkinan persembahan Coldplay di Indonesia.

Dia menulis, “Kawan-kawan, bersedialah! Mungkinkah khabar angin di Jakarta akan menghentikan KL dan membawa mereka ke pantai kita di Kuala Lumpur, Malaysia?”

Ujarnya, peminat Coldplay di Malaysia sangat teruja untuk melihat salah satu kumpulan terbesar membuat persembahan di negara kita dan ia akan menjadi kali pertama Coldplay membuat persembahan di Malaysia.

Untuk realisasikannya sokongan Perdana Menteri sangat diperlukan.

Beliau menjelaskan bahawa mengadakan persembahan oleh kumpulan sebesar ini di Malaysia akan memberi manfaat kepada ekonomi dan industri pelancongan dengan kedatangan pelawat asing dalam jumlah yang besar.

Read Previous

Lazio Bakal Berdepan Kesukaran Lawan AC Milan Malam Ini

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.