The Malaysia Post

Kedai pop-up BTS pertama kali dibuka di Malaysia di 1 Utama

BTS

Credits: scmp

Kedai pop timbul BTS eksklusif pertama di Malaysia telah dibuka di pusat membeli-belah 1Utama.

BTS Pop-Up: Map of the Soul Showcase pada awalnya dijadualkan dilancarkan pada Mei tahun ini tetapi ditangguhkan hingga 8 September kerana Perintah Kawalan Pergerakan.

Pusat Beli-belah 1Utama menerusi catatan di Facebook mengundang peminat kumpulan boyband Kpop, juga dikenali sebagai Army, untuk datang dan menikmati pameran yang akan membawa para peminat untuk menempuh era karir muzik BTS yang berbeza.

Kedai pop timbul juga akan mempunyai lebih dari 300 barang rasmi BTS mulai dari pakaian, aksesori, beg, patung, poster dan banyak lagi edisi terhad.

Peminat dan pelawat juga dapat berinteraksi dengan pelbagai tarikan yang diletakkan di dalam pameran juga.

Setiap zon direka khas untuk mencipta semula set video muzik dan trek album.

“Ambil gambar untuk gram dengan watak TinyTAN yang menggemaskan, Black Swan Wings dan latar belakang DISCO. Juga menari bersama lagu-lagu hit kegemaran BTS anda yang terpampang di dinding LED, ”tulis 1 Utama Shopping Center dalam catatan Facebooknya.

Pameran ini sesuai dengan rancangan pengembangan 1Utama untuk membawa serangkaian tarikan Korea ke zon runcit bertema Korea yang disebut ‘District K’.

Sesuai dengan Pelan Pemulihan Nasional untuk Tahap Satu dan Tahap Dua, pameran ini akan dibuka sepenuhnya untuk pengunjung yang diberi vaksin sahaja.

Pengunjung juga perlu mengimbas kod QR di kaunter pintu masuk untuk didaftarkan di Sistem Senarai Tunggu Maya mereka.

SMS pengesahan dengan pautan kemudian akan dihantar menunjukkan status giliran masa nyata secara maya, menjadikannya selamat dan senang untuk memeriksa kedudukan barisan yang dikemas kini pada bila-bila masa.

SMS kedua akan dihantar untuk memberitahu anda untuk kembali untuk masuk rasmi melalui kod QR.

Pengunjung akan menginap maksimum 45 minit bagi setiap orang.

Pop-Up BTS: Peta Pameran Jiwa di Petaling Jaya dibuka setiap hari dari jam 10 pagi hingga 8 malam di tingkat bawah Pusat Beli-Belah 1Utama.

Pameran akan dibuka sehingga 31 Januari 2022.

Read Previous

Video ‘VIP’ yang didakwa melompat barisan di masjid Putrajaya disiasat

Read Next

Lebih 100 guru di Terengganu enggan suntikan Covid

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

Sertai surat berita kami
Langgani sekarang untuk mendapatkan artikel kami yang terkini, baru, hangat, dan semasa yang dihantar terus ke emel anda
170000 subscribers are here