The Malaysia Post

Isu Rumah Tangga Bukan Gimik – Zulin Aziz

Pelakon dan pengacara terkenal Malaysia, Zulin Aziz menegaskan bahawa berita mengenai rumah tangganya dengan suaminya, Farhan Norzaini yang didakwa sudah berakhir bukanlah gimik atau ‘content’ seperti yang didakwa oleh segelintir netizen. Zulin memohon agar orang ramai berhenti membuat spekulasi berhubung berita tersebut.

Bukan gimik promosi produk atau lagu

Dalam sebuah perkongsian di Instagram, Zulin memuat naik gambar tanpa suaminya dan kapsyen “Mungkin sampai sini saja kisah kami, tiada persefahaman”. Gambar tersebut telah menimbulkan spekulasi mengenai keadaan rumah tangga Zulin dan Farhan. Walau bagaimanapun, Zulin menegaskan bahawa tidak ada sebarang penjelasan akan diberikan mengenai perkara ini.

Zulin menyatakan bahawa hanya orang yang tidak waras sahaja yang akan menjadikan hal rumah tangga sebagai bahan gurauan. Dia menolak sebarang tuduhan bahawa perkara ini hanya ‘content’ atau gimik untuk mempromosikan sesuatu produk atau lagu. Menurut Zulin, perkara ini sangat sensitif dan hanya orang yang tidak bertanggungjawab akan menjadikan hal ini sebagai bahan jenaka.

Baca lagi | Kontrak Bocor, Gaji Bulanan Pemain Import Selangor FC RM132,000

Zulin cuba tabahkan diri

Zulin juga memohon doa daripada peminat dan orang ramai untuk menjaga kesihatan mentalnya. Menurutnya, mentalnya sudah cukup koyak dan dia berharap agar orang ramai dapat memberi sokongan dan doa yang baik-baik. Walau bagaimanapun, Zulin berharap dia dan suaminya akan menjalani kehidupan yang lebih baik di masa hadapan dengan membawa haluan masing-masing.

Zulin, yang pernah mengalami keguguran anak pertama pada Ogos tahun lalu, mendirikan rumah tangga dengan Farhan pada 20 Februari 2022. Walau bagaimanapun, tiada keterangan lanjut mengenai keadaan rumah tangga mereka. Zulin hanya berharap bahawa orang ramai dapat menghormati privasi keluarganya dan menghentikan spekulasi mengenai keadaan rumah tangganya dengan suaminya.

Netizen buat spekulasi, Zulin tak mahu terangkan

Zulin menekankan bahawa dia tidak ingin memberikan sebarang penjelasan lanjut mengenai keadaan rumah tangganya dengan suaminya. Dia berharap agar orang ramai dapat menghormati privasi keluarganya dan tidak menyebarkan spekulasi yang tidak benar.

Baca lagi | SPRM Geledah Pejabat, Kediaman Menteri

Perkara ini telah menimbulkan reaksi dan spekulasi yang berbeza-beza di media sosial. Ramai peminat dan pengikut Zulin turut memberikan sokongan dan doa untuk keluarga Zulin dalam menghadapi situasi yang sukar ini.

Sebagai seorang selebriti, Zulin perlu berdepan dengan tekanan dan kritikan dari orang ramai. Walau bagaimanapun, dia telah menunjukkan ketabahan dan keberanian dalam menghadapi situasi ini dengan tenang dan bertanggungjawab.

Read Previous

Kontrak Bocor, Gaji Bulanan Pemain Import Selangor FC RM132,000

Read Next

Kahwin Paksa PH-BN, Loke Tegur Ismail Sabri

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.