The Malaysia Post

David Harbour pada akhir musim ‘Stranger Things’: ‘Anda akan terpesona’

David Harbour

Credits: vogue

Bagi peminat yang tidak sabar-sabar menunggu musim keempat rancangan Netflix terkenal Stranger Things, ahli pelakon David Harbor mempunyai mesej yang jelas: “Anda akan terpesona.”

Drama sci-fi, berlatarkan tahun 1980-an, kembali pada penghujung Mei dengan volum pertama episod menunjukkan seram ghaib baharu yang muncul daripada dimensi ganti Upside Down dan melanda bandar fiksyen Hawkins di Indiana.

Peminat telah memberikan pujian pada musim baharu, yang empat minggu selepas tayangannya kekal di tempat teratas dalam Senarai TV Inggeris Netflix dengan tontonan 102.26 juta jam, menurut platform penstriman itu.

Dua episod terakhir, dengan tayangan akhir lebih daripada dua jam, dikeluarkan pada 1 Julai.

“Jika anda telah menikmati musim keempat sehingga ke tahap ini, bersedialah kerana (dua episod terakhir) adalah perkara terbaik yang menjadikan apa yang anda lihat kelihatan seperti perubahan besar berbanding dengannya,” Harbour, yang memainkan watak kegemaran peminat Hopper , memberitahu Reuters.

“Ia adalah karya agung, ia cantik, ia epik… tetapi ia juga pada skala dan skop yang hampir menjadi bodoh dan ia seperti menakjubkan, hampir seperti manga… Anda akan terpesona.”

Harbour, yang berkata musim lima akan memulakan penggambaran tahun depan, kini berada di London untuk drama baharu Mad House, bahagian komedi gelap yang diilhamkan oleh pengalamannya sendiri dengan penyakit mental.

Seperti rakan pelakon mudanya

Stranger Things telah melonjakkannya menjadi tumpuan global sejak ditayangkan pada 2016.

“Ia adalah zeitgeist. Saya tidak pernah menjadi sebahagian daripada perkara seperti ini tetapi sudah tujuh tahun ini, jadi saya sudah terbiasa dengan maksudnya dan tempat saya di dalamnya,” katanya.

Baca Lagi | David Harbour pada akhir musim ‘Stranger Things’: ‘Anda akan terpesona’

“Sangat menggembirakan menjadi sebahagian daripada sesuatu yang tersentuh…begitu ramai orang muda…saya selalu terfikir saya mungkin akan mempunyai beberapa kerjaya filem seni yang mungkin menarik minat orang tua dan tiba-tiba…saya boleh’ t berjalan melepasi sekolah menengah tanpa diganggu jadi ia adalah perkara yang sangat pelik untuk saya menjadi sebahagian daripadanya.” — Reuters

Read Previous

Raducanu di bawah tekanan untuk beraksi di Wimbledon

Read Next

Jangan bantah mengundi kerana anda kecewa sekarang, pemimpin pemuda Pakatan memberitahu rakyat Malaysia menjelang PRU15

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

Sertai surat berita kami
Langgani sekarang untuk mendapatkan artikel kami yang terkini, baru, hangat, dan semasa yang dihantar terus ke emel anda
170000 subscribers are here