The Malaysia Post

BN sedia menawan hati rakyat Pulau Pinang, kata PM Ismail Sabri

Semangat yang ditunjukkan Barisan Nasional (BN) Pulau Pinang membuktikan gabungan itu bersedia untuk memenangi semula hati rakyat di negeri itu.

Perdana Menteri Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata semangat itu jelas dilihat pada pertemuan dengan anggota BN Pulau Pinang malam tadi, yang diadakan untuk mengeratkan hubungan antara pemimpin dan jentera parti menjelang Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU15) akan datang.

“Lautan biru BN sangat luas dan semangat yang ditunjukkan BN Pulau Pinang malam ini membuktikan kami bersedia untuk memenangi semula hati mereka di Pulau Pinang,” tulisnya di Facebook hari ini.

Beliau juga berkata golongan muda juga akan menjadi keutamaan kepada BN, dan mereka akan memperhebatkan usaha untuk memahami masalah yang dihadapi oleh golongan belia, yang kini boleh mengundi pada usia 18 tahun.

“Saya ingin menegaskan bahawa kita perlu bersatu dan membantu antara satu sama lain sebagai komponen parti kerana matlamat kita adalah untuk membantu calon BN menang dalam PRU15 akan datang,” katanya.

Read Previous

Biden membangkitkan misi Bulan AS dalam perjuangan kanser yang diperbaharui

Read Next

Dalam eulogi, Dr Mahathir menyatakan dia hanya satu tahun lebih tua daripada Ratu Elizabeth

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.