The Malaysia Post

Aedy-Amelia Kembali Bersama

Kuala Lumpur: Pelakon Aedy Ashraf, 30 tahun, dan Amelia Henderson, 28 tahun, kembali bercinta setelah mereka baru-baru ini dilihat keluar bersama.

Mohammad Addy Ashraf Rosmadi atau Aedy, mengakui bahawa Amelia adalah wanita yang istimewa dalam hidupnya dan dia ingin menjalin hubungan yang serius dengannya.

“Dia sangat baik dan kami sangat dekat, kami sudah kenal selama lebih dari dua tahun. Saya sangat serius dengan hubungan ini. Kami sangat selesa bersama. Sebelum ini, kami pernah berkawan rapat dan kami sangat senang bersama-sama,” katanya ketika ditemui pada majlis berbuka puasa Rizman Ruzaini di sebuah hotel semalam.

Namun, Aedy enggan membiarkan peminat menaruh terlalu banyak harapan terhadap masa depan hubungan mereka. Meskipun begitu, dia yakin hubungan mereka sedang menuju ke arah yang cerah.

Baca lagi | Kepulangan Pemain Kebangsaan Legakan Red Giants: Cheng Ho

Menurut Aedy, mereka mengenal satu sama lain dengan sangat baik, dan itu sebabnya hubungan itu menjadi begitu istimewa. Tetapi, tidak ada salahnya jika peminat berharap yang terbaik untuk hubungannya bersama Amelia. “Jika tidak terjadi, jangan bersedih atau apa pun. Kami akan melakukan yang terbaik untuk diri kami sendiri,” katanya.

Mengharapkan hubungan kekal bertahan

Sementara itu, Amelia, atau nama sebenarnya Amelia Thripura Henderson, berdoa agar hubungan mereka akan tetap kuat, bahkan jika hanya sebagai sahabat.

“Saya akan menjadi peminat terbesar Aedy selamanya. Saya harap kami akan terus mempertahankan hubungan kami selamanya. Karena dia selalu ada untuk saya, dan saya juga selalu ada untuk dia. Terus terang, itu sudah cukup dari teman-teman yang ada dalam hidup kita,” katanya.

Baca lagi | April Fool: Prank Paling Mantap dan Paling Mengarut

Sebelum ini, pada 27 Mac tahun lalu, terdapat video yang tular di media sosial yang memperlihatkan Aedy melamar Amelia sebagai kekasihnya di sebuah acara festival makanan. Namun, pada bulan Julai tahun lalu, Aedy melalui Twitter miliknya memuat naik ciapan yang menyiratkan perpisahan mereka, dan menjadi spekulasi bahawa dia dan Amelia telah berpisah.

Mereka pertama kali menjadi akrab setelah dipasangkan sebagai hero dan heroin dalam drama Kisah Cinta Kita, yang ditayangkan pada November 2021.

Setiap hubungan pasti ada pasang surutnya. Terpulang kepada hati masing-masing sama ada untuk terus mempertahankan hubungan itu atau sebaliknya.

About J M Riaz

JM Riaz merupakan seorang wartawan hiburan yang gemar membuat liputan berita terkini di dunia. Dia bersemangat untuk membawa orang ramai yang terkini dan terhebat dalam hiburan. JM suka berinteraksi dengan pembacanya dan mendengar pendapat mereka tentang cerita terkini.

Read Previous

Kepulangan Pemain Kebangsaan Legakan Red Giants: Cheng Ho

Read Next

Jangan Ugut Kami – Mogok Doktor Malaysia

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.