The Malaysia Post

Xiaomi Mi 10T Pro berharga di bawah RM 2,000 di Malaysia

Harga pro Xiaomi mi 10T telah dikurangkan

Seperti yang dijanjikan, Xiaomi telah secara rasmi menunjukkan siri Mi 10T baru kepada dunia malam tadi yang terdiri daripada tiga telefon termasuk Mi 10T Pro. Sebelum pelancaran global, syarikat telah menyatakan bahawa siri baru akan tersedia di Malaysia tidak lama lagi.

Tarikh pelepasan sebenar dan harga untuk siri Mi 10T kemungkinan akan didedahkan pada acara pelancaran Malaysia pada 6 Oktober. Namun, Xiaomi awal hari ini menggoda titik harga untuk Mi 10T Pro melalui laman Facebook Xiaomi Malaysia.

Harga untuk Mi 10T Pro dengan RAM 8GB dan storan dalaman 256GB di Malaysia tidak akan melebihi RM 2,000. Ini agak menarik kerana konfigurasi 8GB / 256GB adalah pilihan memori dan penyimpanan maksimum yang dimiliki Xiaomi pada Mi 10T Pro menurut pengumuman semalam.

Selanjutnya, pengumuman itu juga menyatakan bahawa telefonnya berharga EU 649 (~ RM 3,159). Walaupun telefon di Eropah mempunyai tanda harga yang lebih tinggi daripada Malaysia, perbezaan lebih dari RM 1,000 cukup besar. Oleh itu, mari kita lihat pada 6 Oktober jika tanda harga sub-RM 2.000 benar-benar harga sebenar untuk Mi 10T Pro atau promosi pemasaran.

Read Previous

Bekas menteri dan Ahli Parlimen Batu Sapi VK Liew meninggal dunia

Read Next

Perbicaraan 1MDB Najib ditangguhkan kerana karantina Covid-19 selepas kempen pilihan raya Sabah

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

Sertai surat berita kami
Dapatkan artikel terkini, Pekerjaan, hadiah percuma, berita hiburan dihantar terus ke peti masuk anda
170000 subscribers are here