The Malaysia Post

Suami sensasi YouTube Malaysia Pavithra di dakwa kerana memukulnya

YouTube Malaysia S. Pavithra

Suami sensasi YouTube Malaysia Pavithra di dakwa kerana memukulnya

Suami sensasi YouTube Malaysia S. Pavithra didakwa di Mahkamah Sesyen Ipoh kerana memukul isterinya pada hari Selasa yang lepas.

Tertuduh, M. Sugu, 29, bagaimanapun, mengaku tidak bersalah ketika pertuduhan dibacakan di hadapan Hakim Mohd Fauzi Mohd Nasir.

Bekas pekerja ladang itu dituduh memukul isterinya Pavithra yang berusia 28 tahun menggunakan telefon bimbit dan sabit yang menyebabkan kecederaan pada bibir, pipi kiri dan lengan kanannya.

Bapa kepada dua anak itu dituduh melakukan kesalahan itu di perkarangan tempat letak kereta Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB) pada 21 Julai antara jam 4 petang dan 5 petang.

Dia didakwa mengikut Seksyen 324 Kanun Keseksaan dan Seksyen 326A kod yang sama kerana sengaja menyebabkan kecederaan menggunakan senjata atau benda berbahaya lain.

Bahagian tersebut membawa hukuman penjara 20 tahun, atau denda, atau hukuman sebat, atau dua daripada mana-mana yang disebutkan di atas, jika disabit kesalahan.

Isterinya Pavithra juga hadir di mahkamah hari ini. Pasangan itu dilihat bercakap antara satu sama lain sebelum proses bermula.

Timbalan pendakwa raya Mohd Waffy Ismail hadir untuk pendakwaan sementara Sugu diwakili peguam Mahinderjit Singh.

Mahkamah menetapkan jaminan RM5,000 dan menetapkan 17 Ogos untuk sebutan semula kes.

Awal pagi ini, Sugu didakwa di mahkamah yang sama kerana memiliki sabit 26 inci secara haram di tempat letak kereta Wad Paliatif HRPB pada hari Selasa sekitar jam 6 petang. Dia mengaku tidak bersalah dan diberi jaminan RM10,000.

Read Previous

Lebih ramai pemimpin Warisan mengaku terpikat untuk berpaling tadah

Read Next

Jordan Henderson dari Liverpool dinamakan Pemain Bolasepak Terbaik England

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

Sertai surat berita kami
Langgani sekarang untuk mendapatkan artikel kami yang terkini, baru, hangat, dan semasa yang dihantar terus ke emel anda
170000 subscribers are here