The Malaysia Post

Kecoh Syamsul Yusof dan Ira Kazar Bercerai, Datin Patimah Ismail Enggan Ambil Tahu

Dunia hiburan sekali lagi bertukar kecoh apabila sebuah portal hiburan mengeluarkan berita mengenai perceraian antara pengarah sensasi Malaysia, Syamsul Yusof dan isterinya, Ira Kazar. Berita perceraian tersebut kini telah menjadi bualan hangat di kalangan peminat dan netizen tempatan. Namun, ibu kepada Syamsul, Datin Patimah Ismail, enggan mengambil tahu mengenai gosip yang berkaitan dengan anak sulungnya ini.

Patimah menegaskan bahawa dia hanya menganggap Puteri Sarah Liyana, bekas menantu melalui perkahwinan Syamsul sebelum ini, sebagai satu-satunya menantu yang dia kenali. 

Walaupun berita perceraian ini telah menjadi sebutan hangat di media sosial dan saluran berita, Patimah enggan mengulas lanjut mengenai isu ini yang menganggap Ira Kazar sebagai ‘isteri tidak berdaftar’.

Baca lagi | Pengarah Filem Terkenal Syamsul Yusof dan Isteri Pertamanya, Puteri Sarah Liyana, Bercerai Talak Satu

Patimah dan Pengakuan Suaminya, Datuk Yusof Haslam

Tidak lama selepas itu, Patimah menegaskan bahawa dia tidak akan memanjangkan kenyataan yang dikeluarkan oleh suaminya, Datuk Yusof Haslam, mengenai anak sulung mereka yang sudah lama tidak pulang ke rumah. Patimah memutuskan untuk tidak menambahkan kontroversi kepada situasi ini dan memilih untuk tidak mengomentari lanjut.

Yusof Haslam, seorang penerbit terkenal, baru-baru ini menyatakan rasa kesedihan dan keinginan untuk bertemu kembali dengan anaknya Syamsul. Beliau juga mengingatkan Syamsul agar tidak menunggu sehingga orang tuanya sudah tiada sebelum mencari mereka.

Kazar Saisi dan Ketidakpastian Rumah Tangga Anaknya

Sementara itu, Kazar Saisi, pelakon dan ibu kepada Ira Kazar, tidak memberikan maklum balas yang jelas mengenai isu rumah tangga anaknya. Ketika dihubungi oleh BH Online, Kazar hanya memberikan jawapan ringkas, mengatakan dia sedang berada di luar kota sebelum memutuskan talian telefon.

Syamsul Yusof merupakan seorang pengarah terkenal dalam industri filem Malaysia, dan gosip mengenai perceraian beliau dengan Ira Kazar telah menjadi bualan hangat dalam masyarakat. Walau bagaimanapun, kedua ibu bapa Syamsul, Datin Patimah Ismail dan Datuk Yusof Haslam, tampaknya enggan mengulas lanjut mengenai perkara ini dan berharap agar anak sulung mereka mencari kebahagiaan masing-masing dalam kehidupan mereka.

Read Previous

Lebih 50 Orang Cedera dalam Letupan Pusat Konvensyen di Kalamassery Kerala

Read Next

Temui 8 Permainan yang menarik di Festival Permainan Malaysia 2023

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.