The Malaysia Post

Jennifer Lopez dan Ben Affleck berkahwin di Las Vegas, kata laporan

Penyanyi Jennifer Lopez dan pelakon Ben Affleck telah berkahwin di Las Vegas, lapor media pada Ahad, selepas pasangan selebriti itu menghidupkan semula percintaan hampir 20 tahun selepas mereka pertama kali bersama.

Pasangan itu mengumumkan perkahwinan

mereka dalam surat berita daripada Lopez mendedahkan bahawa mereka terbang ke bandar padang pasir di Nevada untuk mendapatkan lesen perkahwinan dan berkahwin di sebuah gereja pada lewat Sabtu, menurut People Magazine.

“Cinta itu indah. Cinta itu baik hati. Dan ternyata cinta itu sabar. Dua puluh tahun pesakit. Tepat apa yang kami mahukan,” kata Lopez dalam surat berita itu, lapor outlet itu.

Surat berita itu ditandatangani “Mrs. Jennifer Lynn Affleck,” The Los Angeles Times melaporkan, menandakan pertukaran nama untuk penghibur yang memenangi anugerah itu.

Wakil untuk Affleck tidak dapat dihubungi segera untuk mendapatkan komen. Telefon berdering tidak berjawab di agensi bakat Lopez Agensi Artis Kreatif.

Lesen perkahwinan diperoleh atas nama mereka dari Clark County bertarikh Sabtu, 16 Julai, menurut butiran dokumen yang disiarkan dalam talian oleh pejabat kerani daerah.

Lopez menyiarkan gambar di media sosial yang menggambarkannya di atas katil sambil memakai cincin perkahwinan perak.

Baca Lagi | Jennifer Lopez dan Ben Affleck berkahwin di Las Vegas, kata laporan

Affleck dan Lopez, duo glamor yang dikenali secara meluas sebagai “Bennifer,” kembali bersama tahun lalu selepas hampir 20 tahun. Mereka bertunang pada April tahun ini.

Pada tahun 2002 Affleck memberi Lopez cincin pertunangan berlian merah jambu 6.1 karat yang besar, tetapi mereka secara tiba-tiba membatalkan perkahwinan mereka pada tahun 2003 dan berpisah beberapa bulan kemudian. — Reuters

Read Previous

Menteri FT: Usaha tebatan banjir baharu membantu KL mengelak banjir kilat tiga kali sejak April

Read Next

‘Saya tidak dapat menggerakkan badan saya’: Warga Singapura, 30, diserang miokarditis; doktor menjelaskan mengapa orang muda mendapatnya

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.