The Malaysia Post

Hadiah Krismas Paling Popular 2022

Hadiah Krismas untuk 2022

Mencari hadiah yang sempurna bukanlah sesuatu yang mudah, tidak kira siapa yang anda belanjakan — sama ada teman lelaki setia anda, kawan baik atau tween yang terlalu mesra. Tahun demi tahun, anda membeli-belah untuk orang yang sama, dan semakin sukar untuk mendapatkan idea hadiah yang unik. Untuk membantu anda kekal dalam aliran musim ini, kami telah mengumpulkan hadiah Krismas yang paling popular pada tahun 2022.

Semasa membuat senarai ini, kami hanya memilih yang terbaik daripada item terbaik — semuanya sama ada mempunyai lima bintang di Amazon, datang daripada penjual lima bintang di Etsy, ialah item terlaris jenama, baru-baru ini menjadi sohor kini di TikTok atau hanya salah satu kegemaran peribadi kami.

Kami telah merangkumi segala-galanya daripada hadiah terbaik untuk wanita dan hadiah paling menarik untuk lelaki hingga hadiah bergaya yang akan menarik perhatian remaja anda dan pilihan yang menyeronokkan untuk kanak-kanak pada setiap peringkat umur.
Terdapat satu tan hadiah yang bernas tetapi murah dan idea hadiah unik di bawah $20 seperti set pemukul matcha dan plak kaca yang diperibadikan, serta beberapa barangan berfoya-foya seperti projektor poket, kuali do-it-all dan Apple Watch terkini .

Anda mungkin lebih suka memberikan sesuatu yang manis dan sentimental seperti rantai yang diperibadikan, alat atau mainan yang menarik yang akan membuatkan mereka terhibur tanpa henti atau sehelai pakaian yang anda tahu mereka akan suka. Sesetengah daripada pilihan ini juga berfungsi dengan baik sebagai pengisi stok atau hadiah gajah putih; dan, jika anda kesuntukan masa, terdapat satu tan hadiah saat akhir yang akan dihantar dalam masa dua hari atau kurang.

1. INNOPAW
Pemanas Tangan Boleh Dicas semula

SEKARANG DISKAUN 14%.
$43 DI AMAZON
Bagi sesiapa yang bekerja di luar atau sentiasa sejuk, alat cantik ini adalah hadiah yang sempurna. Selepas ia dicas sepenuhnya, ia boleh menjadi panas dalam beberapa saat dan menawarkan kehangatan berjam-jam.

2. HEBAT UNTUK DIA
DOKOTOO
Cardigan Bertudung

SEKARANG 26% DISKAUN
$41 DI AMAZON
Pengulas Amazon memuji bahawa kardigan ini sangat lembut, hangat dan bergaya. Ia datang dalam satu tan warna yang berbeza, dan sesuai untuk di sekitar rumah atau keluar.

3. KOTAK PERMAINAN COKLAT
Teka-teki 3 kaki Gergasi

$25 DI AMAZON
Teka-teki jumbo ini mempunyai 48 keping yang mudah untuk diambil oleh si kecil berkat ketebalannya. Terdapat begitu banyak pilihan comel lain untuk dipilih juga!

4. JW PEI
Beg Tangan Gabbi Ruched Hobo

$80 DI AMAZON
Ia betul-betul beg “Ia” musim ini. Ia bukan sahaja dinamakan sebagai salah satu Perkara Kegemaran Oprah tahun ini, tetapi ia telah didambakan oleh selebriti (seperti Hailey Bieber). Ia datang dalam pelbagai warna.

Baca Lagi | Empat Jenis Pelajar yang akan anda Temui di Tahun Pertama Uni anda

Baca Lagi | Cara Memohon Visa Pelajar A.S

5. OVR 25,000 ULASAN 5 BINTANG DI AMAZON
LAMICALL
Pengapit Telefon Bimbit Pelekap Gooseneck

SEKARANG 33% DISKAUN
$20 DI AMAZON
Mereka boleh menyambungkannya ke meja mereka, meja malam atau di mana-mana sahaja untuk menjadikan menonton rancangan kegemaran mereka atau mengambil swafoto yang sempurna dengan lebih mudah.

6. PELEMBAP KESELURUHAN TERBAIK
LEVOIT
Pelembap Pintar 300S Klasik

SEKARANG DISKAUN 11%.
$89 DI AMAZON
Ia merupakan pelembap terbaik oleh pakar di Good Housekeeping Institute berkat tangki air yang besar, ia senyap dan kerana ia boleh menyambung ke aplikasi atau berfungsi dengan Amazon Alexa dan Google Assistant untuk kawalan jauh dan bebas tangan.

7. HKDGYHON
Pen Mainan

$28 DI AMAZON
Ini telah menjadi hadiah terlaris untuk remaja untuk tahun 2022. Ia adalah pen yang berfungsi sepenuhnya yang boleh diubah menjadi bentuk yang tidak berkesudahan.

8. FINERY FISHERS
100% Sarung Bantal Sutera Mulberi Tulen

$63 DI AMAZON
Gaya ini bukan sahaja berprestasi tinggi dalam ujian kami untuk sarung bantal sutera terbaik, ia juga cukup mengagumkan kami untuk memperoleh Meterai Pengemasan Baik. Pengguna di rumah memberitahu kami bahawa ia sangat selesa untuk tidur dan memastikan mereka sejuk pada waktu malam. Menang-menang!

9. TIKTOK DILULUSKAN
TEETURTLE
Plushie Octopus Boleh Balik Asal

$15 DI AMAZON
Hadiah yang comel untuk sebarang umur, plushie boleh balik ini telah memperoleh lebih daripada 75,000 ulasan lima bintang di Amazon. Walaupun ekspresi muka klasik gembira di satu pihak dan marah di sisi lain, terdapat banyak gaya (alias emosi) untuk dipilih.

10. TWEENS AKAN SAYANG
KODAK
Projektor Poket Mini

KODAK
$220 DI AMAZON
$220 DI WALMART
$186 DI WAYFAIR
Penerima bertuah hadiah ini boleh menyambungkan iPhone atau telefon Android mereka dengan mudah untuk menonton filem, memberi pembentangan atau bermain permainan di skrin besar. Terdapat bateri dan pembesar suara yang boleh dicas semula terbina dalam.

About J M Riaz

JM Riaz merupakan seorang wartawan hiburan yang gemar membuat liputan berita terkini di dunia. Dia bersemangat untuk membawa orang ramai yang terkini dan terhebat dalam hiburan. JM suka berinteraksi dengan pembacanya dan mendengar pendapat mereka tentang cerita terkini.

Read Previous

Cara Memohon Visa Pelajar A.S

Read Next

Lebih 66,000 Mangsa Banjir Masih Mencari Perlindungan di Pusat Bantuan

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.