The Malaysia Post

Griezmann turun dari bangku simpanan untuk memberi kemenangan kepada Atletico di Valencia

Antoine Griezmann turun dari bangku simpanan untuk memberikan Atletico Madrid kemenangan 1-0 La Liga di Valencia pada Isnin ketika pasukan Diego Simeone bangkit daripada kekalahan di tempat sendiri yang tidak dijangka kepada Villarreal lapan hari lalu.

Atletico menduduki tempat keenam dalam kedudukan dengan enam mata, tiga di belakang pendahulu Real Madrid dan Betis dan satu di belakang Barcelona, Villarreal dan Athletic Bilbao.

Griezmann menjaringkan gol kemenangan Atletico pada minit ke-66, dibantu oleh rakan gantian Thomas Lemar.

Lemar melakukan larian individu yang baik dari garis tepi kiri dan mendapati rakan sepasukannya di Perancis, Griezmann di tepi kawasan, yang merembat rembatan yang ditepis dari belakang pertahanan dan melepasi penjaga gol yang tidak berdaya.

About Mohammed Ibrahim

Mohammad Ibrahim adalah pembela kebenaran. Dia percaya bahawa penting untuk bersuara dan memperjuangkan perkara yang betul, tidak kira apa kosnya. Mohammad telah mendedikasikan hidupnya untuk memperjuangkan keadilan sosial dan mencipta masa depan yang lebih baik untuk semua. Beliau seorang penceramah yang berkuasa dan ahli strategi politik yang mahir.

Read Previous

Di Pulau Pinang, makam isteri Kapitan Cina yang berusia 138 tahun dimusnahkan secara senyap-senyap walaupun ada usaha pemeliharaan

Read Next

Taylor Swift memenangi anugerah video MTV teratas, mengumumkan album baharu

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.