The Malaysia Post

Aliff Aziz dan Pelakon Wanita Popular Dicekup Berkhalwat di Sebuah Kondominium Mewah

Kuala Lumpur: Pada awal pagi tadi, berita mengenai Aliff Aziz, pelakon berstatus suami orang, dan seorang pelakon wanita popular telah tersebar luas. Laporan media mengenai dakwaan mereka berkhalwat di sebuah kondominium mewah di Kuala Lumpur telah dikukuhkan oleh adik kepada pelakon terkenal, Bella Astillah, iaitu Didi Astillah.

Pengesahan Dakwaan dan Tindakan Keluarga

Menurut Didi Astillah, Aliff Aziz dan pelakon wanita itu telah ditahan oleh Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi). “Ya, mereka ditahan oleh Jawi,” katanya, mengesahkan kebenaran laporan media tersebut. Dalam satu kenyataan yang disampaikan kepada wartawan, Didi menyatakan bahawa mereka, bersama kakaknya Bella, telah hadir ke pejabat Jawi selepas mendapat maklum balas mengenai tangkapan yang dilakukan oleh pasukan penguat kuasa.

“Dalam situasi seperti ini, kami sekeluarga terkejut dan kami perlu memberi ruang kepada kakak saya untuk menenangkan diri terlebih dahulu. Kami tidak pasti bagaimana untuk bertindak. Insya-Allah, kakak saya akan memberi kenyataan setelah dia bersedia,” tambahnya lagi.

Didi telah mengesahkan pengenalan keluarganya terhadap pelakon wanita tersebut, namun dia enggan campur tangan dalam urusan keluarga kakaknya, Aliff Aziz. Bagaimanapun, mereka mengakui kenal baik dengan pelakon wanita itu tetapi tidak pasti tentang hubungan antara Aliff Aziz dan pelakon tersebut.

Baca lagi | Bella Jadi ‘Mangsa’ Industri Hiburan Sejak Kecil

Reaksi Bella Astillah

Bella Astillah, yang juga merupakan isteri kepada Aliff Aziz, enggan memberikan sebarang kenyataan berkaitan dengan tangkapan yang dilakukan terhadap suaminya. Beliau mengekalkan pendirian untuk tidak memberi komen mengenai isu tersebut.

Tinjauan Awal dan Isu Tangkapan

Terdahulu, Harian Metro telah mendedahkan kisah Aliff Aziz, artis berstatus suami orang, dan seorang pelakon wanita yang didakwa berkhalwat di sebuah kondominium mewah di Kuala Lumpur. Pasangan selebriti ini yang sedang menjalani penggambaran sebuah drama dikatakan ditahan di kediaman milik pelakon wanita tersebut.

Dalam gambaran awal, isu ini telah menimbulkan tanda tanya di kalangan peminat dan orang ramai. Kehadiran Aliff Aziz dan pelakon wanita popular tersebut di lokasi yang sama di awal pagi telah menarik perhatian orang sekitar. Namun, dengan pengesahan dari pihak keluarga, kebenaran dakwaan tersebut kini menjadi subjek perbincangan utama dalam kalangan masyarakat.

About J M Riaz

JM Riaz merupakan seorang wartawan hiburan yang gemar membuat liputan berita terkini di dunia. Dia bersemangat untuk membawa orang ramai yang terkini dan terhebat dalam hiburan. JM suka berinteraksi dengan pembacanya dan mendengar pendapat mereka tentang cerita terkini.

Read Previous

Bekas SUPOL Anwar, Farhash Wafa Saman Wan Ahmad Fayhsal RM10 Juta

Read Next

Dua Juruterbang Batik Air A320 Tidur Selama 28 Minit Semasa Penerbangan

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.