The Malaysia Post

Aaron Kwok Akan Terbang Ke Malaysia

Aaron Kwok, akan membawa jelajah dunianya ke Malaysia selama dua malam pada bulan Jun. Merupakan jelajah Aaron Kwok yang pertama dalam tiga tahun, Aaron Kwok Amazing Kode World Tour 2023 akan diadakan pada 24 dan 25 Jun di Resorts World Genting.

Peminat tunggu Aaron bawa lagu lama

“Hampir tiga tahun telah berlalu sejak saya secara rasmi membuat konsert. Dengan Amazing Kode World Tour 2023, saya berharap dapat melihat semua orang di tempat yang berbeza dan berkongsi persembahan baru saya, lengkap dengan penyediaan pentas yang teliti, serta persembahan yang berdedikasi daripada pasukan saya” kata penyanyi berusia 57 tahun itu dalam satu kenyataan akhbar.

Peminat boleh mengharapkan penyanyi yang berenergi tinggi itu untuk membawakan lagu hitsnya seperti I Love You Forever, Love’s Calling, Generation Next, Crazy City, Para Para Sakura dan banyak lagi.

Beliau juga berjanji akan membawakan persembahan yang spektakular pada bulan Jun. “Pentas sentiasa menjadi tempat yang penuh dengan kreativiti dan impian, dan pasukan saya dan saya akan terus menyampaikan urutan tarian yang paling menarik,” kata Kwok.

Baca lagi | Tambang Percuma MRT Putrajaya Untuk Masyarakat

Konsert terakhir penyanyi ini di Malaysia adalah pada tahun 2015. Konsert tersebut mendapat sambutan hebat daripada netizen dan demikian memberi ruang yang besar untuk Aaron Kwok kembali ke Malaysia

Aaron artis ‘multi talented’

Aaron Kwok merupakan seorang penyanyi dan pelakon terkenal dari Hong Kong yang telah memenangi pelbagai anugerah dalam industri hiburan. Beliau telah membintangi pelbagai filem termasuk “Divergence”, “After This Our Exile” dan “The Detective”. Aaron Kwok juga dikenali sebagai seorang penari yang cekap dan telah membintangi pelbagai konsert dan pertunjukan tari sepanjang kerjayanya.

Baca lagi | Nilai Emas Semasa Mengalami Perubahan

Konsert Aaron Kwok Amazing Kode World Tour di Malaysia akan menjadi salah satu acara terbesar dalam industri hiburan Malaysia pada tahun 2023. Para peminat pelakon tersebut dan peminat muzik di seluruh negara boleh menjangkakan persembahan yang luar biasa dan menghiburkan daripada Aaron Kwok. Konsert akan datang ini akan mempersembahkan Jazzy Group dengan harga tiket RM1188 (VIP), RM888 (PS1), RM688 (PS2), RM488 (PS3) dan RM288 (PS4) dan akan tersedia di rwgenting.com dan ticketcharge.com.my dari 27 Mac jam 10 pagi ke atas.

Selain di Resorts World Genting, Aaron Kwok juga akan mengadakan konsert di beberapa buah negara di seluruh dunia termasuk China, Taiwan, Singapura, Australia dan New Zealand.

Read Previous

Tambang Percuma MRT Putrajaya Untuk Masyarakat

Read Next

Zahid Hamidi Sanggup Disiasat Terhadap Aduan Politik

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.